服務殷勤,食物水準高 潤宴 2024-04-06今日難得過對面海,所以搵左一間對面海酒樓吃晚飯。我地一行九人叫左8個餸,每樣餸的味道中有標準以上。我們都很滿意這次晚餐的味道。可能由於餐廳唔多人,所以待應同埋部長嘅服務都非常慇懃,服務到家。…查看更多+ 4以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務殷勤,食物水準高 潤宴 https://s.openrice.com/QrbT0manI00檢舉 張貼 評分4味道5環境5服務5衛生3抵食用餐日期2024-04-06用餐途徑堂食人均消費$250 (晚餐)
不錯的小店cafe Sense Cafe 2021-05-01今日來到小店,想不到味道,水準都喜出望外。 一進餐服務員都很好招待,又怕冷氣凍,安排一個個無咁凍的位置給我們。蒜香煙肉蘑菇露筍偏意粉好多煙肉呀!偏意粉好Al Dente。安格斯牛肉漢堡因為我唔鍾意芝士,所以叫佢走芝士。薯條好粗, 新鮮熱辣。沙律菜好新鮮。個安格斯牛肉一啲都唔乾好好味。卡邦尼意粉雖然加忌廉汁但都好味。總括嚟講份量ok唔會好多人會好少。 我哋全部食曬一啲都唔浪費。地方企理乾淨。店員服務細心。下次會再幫襯。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享不錯的小店cafe Sense Cafe https://s.openrice.com/QrbT0QmWyW0檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
真係一個傾計好地方 The Habitat Lounge 2009-05-05星期六個日七點上到去,完全無人!天氣又好到不得了,待應就帶左我地出左去露天個度坐。我就叫左杯hawaii beach飲,仲要有兩rounds....好抵呀!又好飲!不過到夜d ,十一點幾開始多人,露天位就有人食煙。如果無人食煙呢個場我比一百分!個場又靚、景又好,服務都不錯!可惜沒有小食丫,但可以叫外賣!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享真係一個傾計好地方 The Habitat Lounge https://s.openrice.com/QrbT0LMmU00檢舉 張貼 評分--味道--環境--服務--衛生--抵食推介美食Hawaii Beach用餐日期2009-05-02人均消費$100 (其他)