服務態度超級惡劣 港囍餐室 2023-02-24上次同朋友去這間新開餐廳食晚餐,食物同服務都很正常,但今次去就再無下次,因為今次同樣和朋友去吃晚餐,我先到,沒有卡位坐,朋友入了餐廳後不到幾秒,就比人大聲喝坐低,我就話要轉卡位,當時我又未落單,對方未看周圍已經大聲話無卡位,當時我看見最入面有一張卡位,對方就好惡話,咁你咪坐囉!最後我同朋友就沒有吃,行了出門口走了,在我等候期間,對方已對員工呼呼喝喝,好似食左屎咁,找完員工出氣,又找客人出氣,不知所謂。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享服務態度超級惡劣 港囍餐室 https://s.openrice.com/QrbT0vXH800檢舉 張貼 評分3味道3環境1服務3衛生3抵食用餐途徑堂食
沒有下次 小廚港作 2020-08-03平時經過都見好多位坐,下午餐圖片又吸引,經常都吃大家樂, 食得多有啲厭, 所以咪入去試下, 一試非常失望, 我叫咗個雞腿沙律凍檸茶, 沒有一樣好過快餐店, 首先雞髀沒有味道, 只有星星地嘅雪藏雞味, 我勉強食咗一隻, 跟住食啲沙律,頂呀以變壞了, 姐姐話轉咖哩角畀我, 但我同姐姐講唔使喇,我覺得都係冇樣嘢係好食, 跟住飲杯凍檸茶,超甜, 仲有四點半已經催你埋單, 最後我埋了單,再走去大家樂買個雞髀沙律吃,真是不吐不快, 可一不可再!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享沒有下次 小廚港作 https://s.openrice.com/QrbT0oyOSW0檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐途徑堂食
又貴又難食 牛車水餐廳 (美孚新邨) 2017-06-28咖喱牛肉無薯仔又無青椒D牛肉又韌,咖哩又 好似加了水,深水埗間牛車水有薯仔同青椒,海南雞D飯不似飯好難吃,做野個肥大嬸又無禮貌,雖然看了食平不好,也是親身嘗試,只此一次,在無下次。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享又貴又難食 牛車水餐廳 (美孚新邨) https://s.openrice.com/QrbT05zkL00檢舉 張貼 評分--味道2環境2服務2衛生1抵食用餐日期2017-06-28等候時間15 分鐘 (堂食)人均消費$70 (晚餐)
不想在去 豪興上海麵茶餐廳 2016-08-15一向同朋友都有去開,老闆都好有禮,但最近請了個後生女,D太道非常差,中意同D客家嘈,又白鸽眼,叫D客不滿意D食物,就去酒店食,不知是否老闆個女,見到白鸽眼同人嘈都不理會,食物都ok,但份量少。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享不想在去 豪興上海麵茶餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0B2qe00檢舉 張貼 評分--味道--環境--服務--衛生--抵食用餐途徑堂食