態度差 九頭鳥米線 (勝意大廈) 2025-02-21被食評吸引,被人龍吸引即係咁 , 一個人要坐到好迫,明白 不過,週圍阿姐都串態度無筷子味道一般,老實,十小辣,連鎖店好味些,真心連買單,都要左等右等,客的時間不是時間,他們做生意是時間食完,真的不外如是 。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享態度差 九頭鳥米線 (勝意大廈) https://s.openrice.com/QrbT0ZLrQ00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
淨係杯台式飲品同埋甜品,這個價錢已完勝國內餐廳 別忘了 2024-12-09食物質素-肉: 最基本餐也有兩種牛肉一種豬肉及一種羊肉,全部都是外國貨。與上水及粉嶺以及旺角可比較的火鍋店來說,$200左右,佢是超班的第一名 。食物質素-飲品及甜品:我淨係食一杯甜品,以滿X甜品為例,$50差不多啦。飲品, $20一杯台式飲品也差不多啦。每一個客人可以嗌一杯Move pick$15也差不多啦 。他是絕對值這個價錢嘅質素我真係未試過喺任食火鍋店會有咁高質嘅自家甜品及自家製飲品 。內部環境:中規中矩,有少少特色,有櫻花樹 ,合佢。叫做不過不失啦,最重要他是乾淨企理,座位夠大,適合家庭客。服務態度: 滿分 。會自己走來加湯,會自己很快收碟,會關心我們會否忘記在15分鐘前甜品。而且每個侍應都笑容滿面,而且是真誠的感覺 。佢係差冇跳舞啫,同聲同氣廣東話,點都開心啲 。其實當晚佢都座無虛席,必須訂位,但係我都希望佢生意長做長有 。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享淨係杯台式飲品同埋甜品,這個價錢已完勝國內餐廳 別忘了 https://s.openrice.com/QrbT06AfO00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務5衛生5抵食推介美食牛肉窩夫甜品(它是熱的!)蛋餃用餐日期2024-12-07用餐途徑堂食人均消費$220 (晚餐)
學生優惠減$3是真心的嗎? 珍煮丹 2022-07-31這裏的飲品出名足料好味。所以今日特登帶小朋友來試一試。見到它有一個學生優惠減$3,,在付款前我想確認一下。第一店員說要出示學生證,我指出我的小朋友一個九歲一個六歲他們的高度外型很明顯是一個學生。另一個店員很不客氣的態度解釋這是公司規矩,一定要有學生證或者穿校服。正常不會為咗$3而唔買一杯特登來試的飲品,但係因為這$3令客戶有這般差的體驗,要求客戶用一個乞求的態度去求你們做這個優惠,就是你們這個優惠嘅原意? 我買啦杯飲品要40元,比其他飲品店的昂貴,除了它的質素外,我相信對你們員工有一個合理的服務態度也是正常吧?其實在上水區每一間飲品店我也試過,你們的服務應該是劣中之覇,就算最平凡的歇腳亭也不會要客戶受氣。我相信第二員工應該是店長吧,我已經沒有這個$3大元的優惠,他仍然全程黑面的盯住我。可能你要保護你的員工啦,不過我想清楚指出用眼睛我只係一個路過嘅客人,我相信以後都唔會再嚟,所以你不用擔心了。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享學生優惠減$3是真心的嗎? 珍煮丹 https://s.openrice.com/QrbT0Mrv400檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生--抵食用餐日期2022-07-30用餐途徑堂食人均消費$40 (下午茶)