幫襯左好多年🤤 隨變火鍋 2025-06-12由佐敦到灣仔到而家cwb,水準一直無變過,隨變雞煲都仲係咁惹味🤤🤤🤤除左雞煲湯底,材料都好新鮮,叫左竹笙浸左辣湯入哂味,隨變粉係必吃,每次食完都捧住個肚🤣另外今次仲叫咗椒鹽豆腐,同串燒牛舌,都好惹味好好食😋…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享幫襯左好多年🤤 隨變火鍋 https://s.openrice.com/QrbT0ey8k00檢舉 張貼 評分5味道4環境4服務4衛生3抵食用餐途徑堂食
Wonderful cheese burger for lunch Staunton's Gastropub 2025-04-17今日黎到Stauntons 買個外賣lunch~大家都知呢度係酒吧,好多人黎hh,但好少人提佢哋既食物🥘今日我就叫左個cheese burger 外賣,set lunch $128 仲包埋湯/沙律,burger,fires 同冰美式!薯條熱辣辣食好香脆,burger超大個要分兩餐食,冰美式用生啤杯,可想而之有幾大杯🤣除左性價比高,味道都很可以!♥️…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享Wonderful cheese burger for lunch Staunton's Gastropub https://s.openrice.com/QrbT0WgDR00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務5衛生5抵食推介美食Cheese burger用餐日期2025-04-17等候時間5 分鐘 (外賣自取)人均消費$128 (午餐)
Michelin⭐️ Indian resto CHAAT 2024-07-13久仰大名的Michelin 一星餐廳@chaat吃後感覺是味道不錯,香料味重,但未有驚為天人的評價🤔吃了兩小時都未有滿座,是退步了還是因為大廚離開了?驚艷是前菜baked samosa香香辣辣配yogurt sauce一流Beef cheek很淋,但沒有外脆內軟的感覺?Butter chicken甜甜的,吃到中間開始有點辣,配naan 吃很可以,只是薄餅不夠熱?總括來說還是吃得很飽的一餐Ps Indian milk tea香料味太重又太甜🥲…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享Michelin⭐️ Indian resto CHAAT https://s.openrice.com/QrbT0HUHK00檢舉 張貼 評分4味道5環境5服務4衛生3抵食推介美食Baked Samosa用餐途徑堂食