食到嬲 十二少海鮮刺身牛肉火鍋專門店 2023-11-11遠道而來的朋友喜歡打邊爐,1個月前就訂位,點知叫咩都冇,我明白可能因為係平日,唔會準備好多海鮮,叫珊瑚蚌話冇,叫扇貝話冇,叫白鱔又話冇,大佬呀!連蝦🦐咁基本都冇!最後唯有食牛丸墨魚丸飽曬!😖仲要山長水遠由九龍去大圍帶朋友去食,真係好失禮!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享食到嬲 十二少海鮮刺身牛肉火鍋專門店 https://s.openrice.com/QrbT0eWyd00檢舉 張貼 評分--味道2環境2服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
慶祝生日 なかめのてっぺん中目黑 2023-11-11環境,食物,衞生和氣氛都唔錯,當日係慶祝女兒生日,坐位安排獨立間格區內👍🏻座位之間有足夠距離,私隱度好好👍🏻食物雖然選擇不多,因為居酒屋飲酒為主,但都能照顧到唔想飲酒嘅朋友,訂位時答應如果order甜品會寫上Happy Birthday牌,可惜沒有做到🫣有啲失望,不過整體來說唔錯👍🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享慶祝生日 なかめのてっぺん中目黑 https://s.openrice.com/QrbT0jWHE00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
質素下降 太興 (黃埔天地) 2019-11-22收工去太興燒味買叉燒燒肉各半斤回家,加埋都$125㗎。一心諗住加條菜就開餐,點知回家一打開盒燒肉,火都嚟,半斤燒肉全部瘦肉,都算,可能有啲人喜歡食好瘦嘅燒肉,但係只有三四舊帶皮嘅,d皮過曬氣又唔脆,冧咗又奀皮,同買舊豬肉白馺熟一樣,又鞋又奀,好彩仲有叉燒餸飯!激死人!以後唔幫襯😤😤相片係我打開盒個樣,我未食㗎!$60幾蚊買盒野唔好食嬲死我!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享質素下降 太興 (黃埔天地) https://s.openrice.com/QrbT0azMR00檢舉 張貼 評分1味道2環境3服務3衛生1抵食用餐途徑外賣自取
服務不好 小王牛肉麵 2016-08-28好嬲!都知道新開店多人試菜要排隊,今天是周日也專程來取個排隊飛,下午6:25已經要等27張枱,第一輪晚市已經坐滿啦,即是起碼要等20-30分鐘啦,有小孩子好難站著等咁耐,門口亦沒有椅子比人等位,商場裡訊號收不好,條街又熱又多車,唯有附近行下,6:45返去,過了5張枱也不能補等!激死!取票時也沒有向客人表示遲到不能補枱,也沒有張貼任何溫馨提示,唔好意思一句也慳番,雖然自己遲到也不對,但是等左咁耐都無得吃真是好嬲㗎嘛,補枱再等5張都冇問題啦,最慘係小朋友也肚餓啦,新店開張就會有客人試菜,這樣的服務態度絕對不能留住食客囉!浪費我的時間!黃埔有咁多食肆,選擇咁多,不足100米已經有幾家台灣牛肉麵啦!我未想過什麼原因會再令我入去囉!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務不好 小王牛肉麵 https://s.openrice.com/QrbT0IaWe00檢舉 張貼 評分--味道--環境--服務--衛生--抵食用餐日期2016-08-28等候時間30 分鐘 (堂食)