音響靚既爵士酒吧👏🏻 Dada Bar + Lounge 2025-03-19環境滿分行超現實主義唯美風格最鍾意佢張心形既armchair 每星期五六有樂隊表演歌手亦好識同觀眾互動帶動氣氛早一兩日book定可安排到包廂座位哩度既cocktail 好有藝術感唔飲酒都有無酒精飲品可以選擇特別推薦signature drink🌅Citrus Floral漸變顏色好似日語落咁靚極致視覺與聽覺既享受…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享音響靚既爵士酒吧👏🏻 Dada Bar + Lounge https://s.openrice.com/QrbT0tlDQ00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
精緻擺盤服務殷勤👏🏻 FINDS 2025-03-15香港少見既北歐餐廳特別推介油甘魚他他好鮮味酸酸地好開胃既前菜紙封黑雪魚柳食過最滑既魚柳🤪一試難忘安格斯西冷牛扒入口即溶軟口感😌最後既甜品芭菲好靚好有心機非常適合打卡❤️…查看更多+ 3以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享精緻擺盤服務殷勤👏🏻 FINDS https://s.openrice.com/QrbT0vzGj00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食推介美食紙封黑鱈魚柳用餐日期2025-03-14慶祝紀念情人節
抵食好食又好聽元朗民歌餐廳 加勒比餐廳 2017-09-11今日襯週末同未婚夫黎試一間元朗餐廳入到去原來有駐場歌手演唱經典金曲有野食有歌聽係香港真係少有我地叫左份刁草三文魚做頭盤又真係整得幾靚又有心思個酥皮湯又脹卜卜之後主菜嗌左燒雞(店員推薦的鎮店之寶)一黎到就香噴噴半隻雞半個鐘都冇就食哂另一個主菜係大蝦燴飯隻蝦同我手掌一樣大個飯撈埋啲香草十分香口真係幾惹味我地仲試埋另一款小食煮青口好好味,冇失準啲青口夠哂入味喱間咁有誠意既餐廳真係值得推介本身住元朗既更加唔好錯過…查看更多+ 1以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享抵食好食又好聽元朗民歌餐廳 加勒比餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0RiKh00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食