幾好食嘅小店 尚牛 2023-05-15呢家係咪自家經營嘅小店呢?好似香港得呢一間呢間店係好細間啫我諗目測只可以坐12個人之前經過發現好多人喺入邊而外邊亦都排滿晒人今日就早少少去到就唔使排隊啦雖然係小店但係價錢唔係好平民石燒牛肉嚟講算係可以性價比亦都叫一般不過質素算係中等以上偶然食吓都可以…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享幾好食嘅小店 尚牛 https://s.openrice.com/QrbT0zqeaW0檢舉 張貼 評分4味道3環境4服務4衛生3抵食用餐途徑堂食
蛋撻好好味 金園茶餐廳 2023-05-11呢度嘅蛋撻真係排好耐成日新鮮出爐前已經有勁大條長龍不過等咗一陣都好快有位但係入邊環境就有啲迫仲有就係諗都未諗好食咩嗰時應不斷就吹單好心急咁樣今日就食咗黑椒意粉配雞翼不得不講個黑椒炒得好出色份量好多不過油咗少少朋友叫了牛肉意粉牛肉老咗少少所以都係雞翼好食啲聽講呢度豬扒幾出名不過本身唔係好食豬所以冇試到價錢嚟講算一般般啦但係要講嘅就係個蛋撻真係好出色🤘🏻🤘🏻夠大嚿味道又夠滑有少少甜絕對可以再試吓…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享蛋撻好好味 金園茶餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0qu9900檢舉 張貼 評分4味道3環境3服務3衛生3抵食用餐途徑堂食
好抵食嘅燒肉餐 燒肉LIKE (新城市廣場一期) 2023-05-08老實講我真係好細食但係我見加其他嘢都好抵食咁所以加加埋埋就叫咗好多嘢食🤗🤗🤗六點已經好多人啦好彩用app拎定飛先又方便又快捷又可以預時間入咗之後自己掃code俾錢非常快啲食物就送到啦價錢又唔貴喎不過啲牛小排肥咗少少有啲人鍾意食肥嘅就好啲不過燒吓燒吓就多油咗啲囉油脂再少啲啲就好啦牛舌我好鍾意😍😍加啲黑椒好惹味佢啲醬料好齊全如果加埋夜魅辣醬就好啲啦因為我覺得個辣醬唔夠辣整體感覺好衛生不過係啲位間隔迫少少…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好抵食嘅燒肉餐 燒肉LIKE (新城市廣場一期) https://s.openrice.com/QrbT0XdH900檢舉 張貼 評分4味道3環境4服務4衛生4抵食用餐途徑堂食