價錢合理, 食物新鮮好食 金和潮菜 2025-07-27今日我同屋企人一家六口去食飯,每道菜式都令人唔錯味道出色,份量亦非常足夠,令大家食得好滿足。餐廳環境乾淨整潔,座位舒適,令人感覺好放鬆。值得一讚嘅係,職員服務態度非常友善,細心周到,完全冇催促我哋快啲食,令我哋可以慢慢享受美食同家庭嘅歡聚時光。真係一間值得再去支持嘅好餐廳!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享價錢合理, 食物新鮮好食 金和潮菜 https://s.openrice.com/QrbT0SAjT00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
食到一家人都肚屙 堅信號上海生煎皇 (淘大商場2期) 2023-09-27一家人叫咗蟹粉小籠包蟹粉撈麵生煎包豬扒擔擔麵各樣各樣,味道唔錯。食完當晚冇咩嘢,第二朝個個排隊去廁所。相信廚房應該好污糟。希望餐廳可以改善,不過怕怕唔敢再幫襯了。 …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享食到一家人都肚屙 堅信號上海生煎皇 (淘大商場2期) https://s.openrice.com/QrbT0sn9D00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食
Bad place ever White Hse. 2021-09-07同朋友食生日飯-嘢飲難飲,嘢食超鹹⋯用料又cheap。 ok, 你會話唔食得都睇得, 啲花全部都係假,假得來仲要係好俗氣個種。 仲要minimum charge, 憑什麼? …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享Bad place ever White Hse. https://s.openrice.com/QrbT0J5ezW0檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食