啲醬唔洗錢架!? 小食天地 2009-02-13腸粉: 幾滑 不過啲醬好嚇人!佢一落就成大PAT甘落 超驚就算叫住佢落少啲都好重手食到底會爆多醬搞到唔好食炸燒賣: 炸得太燶係好脆好香口 不過色水唔多靚炸司華力腸: 配沙爹汁一流個汁唔太辣 都好適中不過...記得叫佢輕手啲!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享啲醬唔洗錢架!? 小食天地 https://s.openrice.com/QrbT0K1mU00檢舉 張貼 評分4味道3環境2服務2衛生4抵食推介美食沙爹炸司華力腸人均消費$10
非常開胃呢 阿一豬扒酸辣米綫 2009-02-13同屋企人黎試我叫咗酸辣豬扒米線我唔鍾意酸菜不過碗野好味呀唔會酸味遮咗辣味or vice versa酸同辣balance得很好不過都好辣下唔食得辣既朋友可揀清湯食得出豬扒唔係用流打粉「喇」淋係自家拍打 值得一讚但除此之外塊豬無乜特別 米線都幾彈牙 加埋小小花生同個湯 有啲咬口 好味!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享非常開胃呢 阿一豬扒酸辣米綫 https://s.openrice.com/QrbT0IHmU00檢舉 張貼 評分4味道3環境2服務3衛生3抵食推介美食酸辣豬扒米線人均消費$30 (午餐)
飯後小食 意外驚喜 呂仔記 2009-02-13咖喱魚蛋: 口感OK 不淋但也不彈牙 啲色有幾粒好深 有少少嚇人 不過個咖喱汁好好味!燒賣: 賣相唔靚 唔夠彈牙 魚味唔夠 魚肉也很少 皮太多了粉果: 皮太厚了南瓜西米露: 呂仔記小食出名 原本都無打算叫甜品 點知反而甜品最正! 入面好足料 有一粒粒大大既南瓜 好香南瓜味 好好食呀…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享飯後小食 意外驚喜 呂仔記 https://s.openrice.com/QrbT0GHmU00檢舉 張貼 評分4味道2環境2服務3衛生3抵食推介美食咖喱魚蛋南瓜西米露人均消費$20 (午餐)