街坊生意都唔係咁做掛 一葉小廚 2025-04-07耐冇食過台式野,諗住去嘆反個下午茶。早知食大快活都冇咁嬲。入到去冇人理係正常,全個場得兩個人做野。叫左個生煎朱扒薯條, 的色到小朋友食唔飽啦!吓話,真係好唔好意思32蚊叫個客食呢啲。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享街坊生意都唔係咁做掛 一葉小廚 https://s.openrice.com/QrbT0C5XR00檢舉 張貼 評分1味道3環境1服務3衛生1抵食用餐途徑堂食
真心難食 麵屋神匠 2023-10-24認真啲野真心難食,個小麥茶苦到飲緊涼茶咁。唔明點解仲可以咁多人食。 慢煮豚肉難食到呢。塊火炎豚都好小小,不過簿切個隻囉不值得一試,朗豪坊4樓某一間仲好食,起碼個湯底好食先。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享真心難食 麵屋神匠 https://s.openrice.com/QrbT0e9XD00檢舉 張貼 評分--味道3環境3服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
氣氛係好,但唔好期待野食 Library Restaurant and Bar 2023-09-09今次嚟呢間野,見到open rice都多唔錯既評語,所以book左嚟慶祝生日,入到嚟環境係幾chill,見到餐單唔算好多野食 ,就係叫左3個試吓,一個係 卡邦尼意粉 * 咸到脫髮*,第二個係魷魚雞肝多士,個雞肝多士係ok既,不過個魷魚又係好咸,到第三個就係紅酒薈牛柳加薯蓉,又係咸到死既,啲肉係訓練咀嚼肌🫢 廚師係咪心情唔好,樣樣都咸到死,只可一,不可再,blacklist …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享氣氛係好,但唔好期待野食 Library Restaurant and Bar https://s.openrice.com/QrbT0V39C00檢舉 張貼 評分2味道4環境3服務4衛生2抵食用餐途徑堂食
無視食客 茜廊餐廳 (天盛商場) 2023-08-25入去食野,完全冇人理,唔夠人又唔請,叫人落單,冇人理,啲呀姐直行直過扮睇唔到,有個後生啲仔,叫等等,等10分鐘都冇人落單。嬲嬲地叫都冇叫就走。今時今日咁既服務態度,等接埋啦…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享無視食客 茜廊餐廳 (天盛商場) https://s.openrice.com/QrbT0chHB00檢舉 張貼 評分--味道--環境1服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
外賣超級耐 牛奶冰室 (智選假日酒店) 2022-10-11叫左個外賣等左半個鐘起,返左公司再落樓攞都仲未有外賣。叫左個瑞士雞翅撈,請問係咪係農場搵緊隻雞,唔明點解後面啲號碼先過我。次次都係咁。趕時間返工真係唔好揀佢,人手唔夠就請人啦…等完返到公司打開諗住食啦,點知原來係錯既,仲嬲,話下次補返俾我?仲下次,老闆唔好咁cheap啦,唔夠人就請人啦…浪費我時間。吓吓俾啲客咁樣投訴都可以完全唔理會,等完錯,錯完又要等………… 離曬大譜野食係唔差既,不過呢方面麻煩改善吓…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享外賣超級耐 牛奶冰室 (智選假日酒店) https://s.openrice.com/QrbT0YC5500檢舉 張貼 評分3味道3環境1服務3衛生3抵食用餐途徑外賣自取