超多芝士 齊柏林熱狗店 (上水中心) 2021-04-16叫左三重芝士嗰隻。超多芝士,蛋黃醬適中,好可惜俾漏咗粟米我,有啲失望,令個熱狗口感好齋。另外,呢隻一定要襯熱食,否則啲芝士會變硬。五點食完飽到夜晚都冇食飯。呢隻試過一次就夠…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享超多芝士 齊柏林熱狗店 (上水中心) https://s.openrice.com/QrbT0BECy00檢舉 張貼 評分--味道4環境2服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
食物好,態度差 What The Food Cafe 2020-11-28嘢食幾好食,有創意,會送餐包同埋羅宋湯,羅宋湯好足料,但啲員工真係麻麻。尤其一個女侍應,返工成日都喺度玩,又跳晒舞喺度in, 又玩大聲公。一入到去,一個人都冇,呢個女侍應叫我哋坐喺近牆嗰邊,但我哋話想坐窗口嗰邊,佢有啲反白眼,跟住就走咗唔理我哋,有第二個是影繼續serve我哋,都算,少事。跟住成日喺度玩,極度唔專業。到我哋差唔多食完(其實我哋仲未食完,只不過已經放慢晒)佢以為我哋食完,佢就用個大聲公向住我哋大嗌,話食完野嘅顧客要戴口罩,但嗰刻我個嘴仲郁緊喎,你要我帶返口罩都算啦,有冇必要要用個大聲公來講呢?識唔識咩叫尊重呢?你覺得有需要你咪行過嚟講囉,使唔使用大聲公等全間餐廳嘅人都聽到呢? 同埋其實我哋覺得佢只係想拎個大聲公來玩,呢個先係用大聲公嘅重點,佢根本全程都喺度玩緊。再講返上一次我哋帶埋BB嚟,我哋嚟到,問佢有冇BB櫈,佢態度好不屑咁話:我哋啲BB櫈抌晒啦,冇BB櫈㗎喇。感覺係佢好唔自在,你哋鍾意食咪食,唔鍾意食就走囉,咁我哋最後係走嘅,佢係態度係完全係冇所謂,你哋走就走咁款。呢個女侍應真係幫間餐廳倒米啊,如果個老細係重視間餐廳嘅生意,唔該炒咗個女仔啦,侍應一啲都唔專業,好似請返來玩咁…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享食物好,態度差 What The Food Cafe https://s.openrice.com/QrbT0epOx00檢舉 or#ta66665208 個侍應係咪mc姐姐啊😂 人地係偽娘 係男兒身嘅女仔黎😂2021-07-14 回覆 張貼 評分--味道5環境1服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
好差, d單又錯晒.... 甜甜地 2012-08-30唔得呀, 所謂鮮茄汁, 完全係色素力糖溝出黎既, 係好classic果種溝汁呀仲有d菇少得可憐, 早知係咁我就唔食仲有d布甸係好水, 我男朋友食左一啖就冇再食. d芝麻糊應該係自己磨既, 因為磨得唔夠爛既.......@@ 不過係真材實料囉.....又貴, 我已經black list 左佢…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好差, d單又錯晒.... 甜甜地 https://s.openrice.com/QrbT0yZGH00檢舉 張貼 評分1味道2環境4服務3衛生2抵食推介美食冇用餐日期2012-08-30用餐途徑堂食人均消費$50
好普通 群記牛肉圓豬手 2011-01-24好普通的牛丸面,唔明點解咁多人鍾意食。我朋友堅持話好好食,真係唔明。地方又污糟,職員抺枱係用布掃晒d野落地, 個地下好嚇人. 職員態度又差。問佢有冇炸巻, 佢話冇, 要等半個鐘, 我個fd話好, 佢會話半個鐘喎! 好似唔想你食咁。仲有d牛丸好喊.....我食一啖就想飲一次水…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好普通 群記牛肉圓豬手 https://s.openrice.com/QrbT0CBmW00檢舉 張貼 評分3味道1環境2服務1衛生3抵食等候時間15 分鐘 (堂食)人均消費$35