服務態度好差 方叔叔重慶老火鍋 (創紀之城五期(apm)) 2025-07-06食物還可以 不過可能唔夠人手 漏單 有兩個菜 催咗三次先到 。另外 有個比較後生嘅男仔服務員 態度非常之差 食一餐飯真係好受氣 2 個人消費8百幾蚊 但係服務態度咁差 唔會再幫襯👎🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務態度好差 方叔叔重慶老火鍋 (創紀之城五期(apm)) https://s.openrice.com/QrbT0e5LT00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生--抵食用餐日期2025-07-06用餐途徑堂食人均消費$400 (晚餐)
服務差 一杯鐵板燒居酒屋 2020-04-25一去到話電腦壞咗,要等10至15 分鐘。冇問題,跟住唔使記底號碼,唔使記人數,全部店員就企係度播帶話電腦壞左,叫啲食客就咁企喺門口等。電腦壞咗就唔使處理?唔識做生意唔使服務?起碼四個員工企門口一碌木咁棟喺度,完全唔諗辦法去處理😡我哋提議佢可以手寫飛仔,等可以分辨食下先後次序。唔聽唔理,開始人多,個個都喺度等,開始有嘈,先話可以攞飛先!有冇搞錯啊!一窩蜂都唔識分邊個早遅?!另外見到佢店員攞水杯,完全唔帶手套就咁攞住杯邊👎🏻嘢食就普通,服務就十分差👎🏻👎🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務差 一杯鐵板燒居酒屋 https://s.openrice.com/QrbT06PCu00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務2衛生--抵食用餐途徑堂食
服務超級差!不會再去 阿鴻小吃 2019-09-28食物是不錯,可惜垃圾服務!當日好靜,得幾張枱有客,我地叫左幾個餸,食到一半都冇半個鐘,侍應已經係咁執枱,已經叫佢暫時唔使執住,唔聽,仲要黑面!我哋傾緊計俾你打斷幾次!到最後差唔多準備埋單,當時未夠一個鐘,又過黎執,我地講左句,唔使執住,唔該,我地準備走~ 佢竟然開聲鬧客!乜野事呀?!食飯未夠半個鐘,係咁執枱趕客走係咩玩法?仲要閙返個客轉頭???呢d侍應去到邊度做嘢都死。奉勸大家唔好去呢度幫襯 - 當天埋單$5xx~ 唔知以為免費!痴缐…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享服務超級差!不會再去 阿鴻小吃 https://s.openrice.com/QrbT0HZSs00檢舉 hungsdelicacies 多謝Tibbie 閣下的寶貴意見。老闆阿鴻已得悉, 並會跟進此事件, 為閣下帶來不愉快用餐體驗,謹此致歉! Joe, 阿鴻小吃2019-10-02 回覆 張貼 評分--味道2環境1服務2衛生--抵食用餐途徑堂食