雞扒飯難食 敏華冰廳 (T Town South) 2022-05-12最初開張個時去食過一次雞扒飯,個時雞扒彈牙有口感,味道不錯,會係想長期光顧個一類。但最近又食了三四次,質素有明顯下降,雞扒又鞋又韌,雞味亦有唔同。最初以為是一次半次水準差,但食左幾次每次都係咁。唔知道你地係未換左原材料,但真係明顯差左好多,已經開始唔想再食,等你地情況有改善再算。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享雞扒飯難食 敏華冰廳 (T Town South) https://s.openrice.com/QrbT0kTX200檢舉 張貼 評分--味道3環境3服務3衛生--抵食用餐途徑外賣自取
一試無妨,再試不了 鴨子園 2019-03-28中午同屋企人去食,叫了一個水煮魚套餐和幾款點心。價錢同份量都算合理,但味道實在強差人意。水煮魚味道偏淡,冇咩川菜麻辣個種味道,配料及魚塊都不入味。而且魚還是魚柳那種,不是平時魚片的那種。我比較喜歡食川菜,雖然本來就沒有期望過會好食,但還是比預期差。至於點心就還好,叫了鳳爪粉果還有魚肉青椒,不是差但都沒有特別之處,不過不失,周街都食到那種。今次都係見餐廳開左咁耐一直冇食過想試下,但試完真係不了不會再去。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享一試無妨,再試不了 鴨子園 https://s.openrice.com/QrbT0Dp0p00檢舉 張貼 評分1味道4環境3服務3衛生2抵食用餐途徑堂食