魚滑湯濃麵有彈性 渝林庭重慶小麵館 2017-05-29第一次去,喜歡小店的味道,麵質有彈性,能和湯融入,酸菜魚湯底香濃不膩,魚勝在少骨滑溜😋一定會再去水煮牛肉都好味,嗜辣岩哂,價錢48元一碗實在底食之選,介紹比大家…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享魚滑湯濃麵有彈性 渝林庭重慶小麵館 https://s.openrice.com/QrbT0fgOg00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
極度失望 Simplylife Bakery Cafe 2015-09-23食 simplylife 但塊牛扒燒到苦的,我叫7成熟,而且成個碟都係水浸到薯條都係爛的個經理同我講炭燒係一定苦的只係九龍塘同銅鑼灣的烹煮方法做錯所以唔苦。。。所以元朗先正宗平時食開真係好juicy好好味,但呢間差到咁每個職員都黑口黑面之後我唔食就走左比左個沙律同飲品錢就走左啦。坐得又逼又係電梯下面比人望住坐…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享極度失望 Simplylife Bakery Cafe https://s.openrice.com/QrbT0PXGc00檢舉 張貼 評分1味道3環境1服務3衛生1抵食用餐途徑堂食
服務態度極差...之生日飯 BRICK LANE 2014-09-06Book 左食生日飯地方窄也算,服務態度超差,永遠黑面,得2個waitress 但係好似佢先係客咁,水無一杯,碟唔比你,source 唔比你!而且加多份餐個陣質問形式!未試過差到咁叫左杯mango mix,甜到溜,仲要42元一杯!All day breakfast (everything) 食塊包無跟牛油,得個炒蛋好食少小,其他無咩特別牛肉burger ..個塊牛叫7成熟,但乾真真,無肉汁,個包係無source ... McDonald 會好食d:(生日飯食到咁無引,仲要埋單多謝都無一句,掉張單係度,驚high到你隻手,背口係度同其他staff講是非不愉快經驗,想好服務和食物品質一定不會光顧…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享服務態度極差...之生日飯 BRICK LANE https://s.openrice.com/QrbT0Mtia00檢舉 張貼 評分2味道2環境1服務3衛生2抵食用餐日期2014-09-05用餐途徑堂食人均消費$290 (晚餐)慶祝紀念生日
環境優美,食物選擇太少 TAPAGRIA 2014-09-02整個menu 只有3頁紙選擇極少,問職員拎水都話要錢,無論水喉水or樽水:(逼住叫野飲最好食係個大鑊飯,好好味,幾好,唯一好的是,個飯....飯質煙un..2個人叫了2碟Ham一般,不是好靚的肉質個乳豬中伏,配個水果好奇怪,仲要好貴得2舊,咁傳統中國式燒乳豬會更好味千奇不要叫限量20份的pizza !上面得菜咁,唔知食了什麼…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享環境優美,食物選擇太少 TAPAGRIA https://s.openrice.com/QrbT087Wa00檢舉 張貼 評分3味道4環境3服務4衛生3抵食用餐途徑堂食用餐時段晚餐慶祝紀念生日
超幸福的感覺 天然豚骨拉麵專門店一蘭 2014-01-09 好幸福,一星期至小去2次,每次也會加面底 很好味,好味過豚王,湯底更濃 不利,但是叉燒太貴了!如果可以多配料選擇就好了!湯底真係神級,麵好爽口 大愛,唔洗排隊就好了!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享超幸福的感覺 天然豚骨拉麵專門店一蘭 https://s.openrice.com/QrbT0GRWZ00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務5衛生2抵食用餐途徑堂食
大平反,是最好味的buffet,平靚正的酒店選擇 潮食街 2014-01-04男朋友生日所以係買左套餐,包左酒店加buffet.諗住應該都唔方好味!點知勁有驚喜!真心唔明白點解評分嘩咁低首先款式多到我從來未試過每款食唔哂!我好意外咁多選擇勁開心,進攻長腳蟹,唔會似得其他酒店咁淹得耐咸水而又咸又晤新鮮!呢間比我食到鮮味仲有好多海鮮架,另外3文魚都勁新鮮!個"鄧"湯好有媽咪愛心湯味,無味精,真係一流有熱辣窩夫配4款hagendaz,勁興奮!甜品tony wong蛋糕就反而麻麻,有小小失望:(但係人5星級酒店都無咁齊款式啦仲有入口即融鹅肝,勁香勁好質素,我真係搵唔到一個理由比劣評!員工服務快,仲問我好唔好食:)我要幫忙平反!我一定再去…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享大平反,是最好味的buffet,平靚正的酒店選擇 潮食街 https://s.openrice.com/QrbT0JhCZ00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食鵝肝用餐日期2013-12-27用餐途徑堂食用餐時段晚餐慶祝紀念生日用餐優惠團購
環境一流,食物美味,坐得舒服,服務態度好 旦王花 - 泰越鍾情 2013-12-31開飯啦,今次影足哂所有餸菜,因為住得比較近,好似飯堂咁開飯燒烤真係好好味,所有的食物都預先調味過,鎖住肉汁!燒金沙滑,雞翼,牛油焗菇、燒茄子、燒牛仔骨都係去自己選擇材料叫員工燒,即叫即有個泰國人幫你燒牛尾煲一黎肉妏得好淋,送飯都送左2碗,自己屋企都無可能整到蝦醬飯好煙un,我成日去其他歺廳都唔夠呢間好味,印度薄餅必食,用石爐燒的,加一個咖喱叫MaSAla,我包保一定食過翻尋味!好正宗的泰國,印度廚師整,用心去做菜、服務又好,係我點都要第一次寫的食評!底讚…查看更多+ 4以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享環境一流,食物美味,坐得舒服,服務態度好 旦王花 - 泰越鍾情 https://s.openrice.com/QrbT0ugyHW0檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食牛尾煲蒜香薄餅Masala咖喱燒雞翼用餐日期2013-12-23用餐途徑堂食用餐時段晚餐