等左成粒鐘都可以冇野上 憶食尚臘味煲仔飯 2025-11-30等左成粒鐘都可以冇野上過黎 個飯好普通 份量唔係特別多 個飯唔入味 完全唔值差唔多200蚊 除左得服務態度係ok之外 完全唔推薦 大家可以食其他唔洗黎 唔知呢間餐廳咁多個like係咪買番黎…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享等左成粒鐘都可以冇野上 憶食尚臘味煲仔飯 https://s.openrice.com/QrbT0yhElW0檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食
服務食物質素都好差👎👎👎👎 Go Dutch Cafe 2021-07-16一開始見到間野幾多好評諗住試下,點知勁伏,侍應由入座開始都係叫幾廿次先應,一直睇手機,仲好意思收人加一,完全唔覺得有被serve過。食物質素都好一般,個意粉味道奇怪,仲有少少腥味,完全唔值100幾既價錢。另外,啲裝修好殘舊都唔緊要,但張枱同啲窗都好污糟,見到有杯印同飯粒。唔怪得食飯時間坐左一個半鐘都係得2枱客,就知呢間餐廳咩質素,真心好劣評,懷疑個400個讚好係點黎Ps. 第一次留差評 真係可一不可再…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享服務食物質素都好差👎👎👎👎 Go Dutch Cafe https://s.openrice.com/QrbT0nMmz00檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐途徑堂食