一直都咁好味 盧明記 2025-01-10食咗好多年,呢間餐廳嘅水準始終如一,真係好好!西多士、奶油包同埋豬扒包,全部都係我嘅至愛。雖然有啲人覺得唔太健康,但我覺得味道真係一流,每一口都令人滿足,特別係早餐或者下午茶時候,絕對係享受!希望佢哋可以繼續保持呢個水準!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享一直都咁好味 盧明記 https://s.openrice.com/QrbT0xMfP00檢舉 張貼 評分--味道3環境4服務3衛生--抵食用餐途徑堂食用餐時段午餐
No唔推介 花見山下 2025-01-10首先,這間餐廳嘅環境真係值得讚,裝修得幾靚,令人感覺好舒服。不過,我點嘅定食餐真係令我好失望。雖然玉子燒仲可以,但其他嘅菜品,比如飯,湯同埋蒸蛋,真係難以接受。首先,玉子豬肉係凍嘅,飯都一樣冰冷,根本冇辦法享受食物嘅溫度。至於豬肉嘅味道,感覺就好似隨便烚過嘅味道,份量又好少,完全唔符合我嘅期待。蒸蛋嘅口感又好普通,冇任何驚喜。另外,魚湯仲有重重嘅腥味,真係難以下咽,價錢又唔便宜,實在令我覺得物不所值。更糟糕嘅係,每道菜品仲要加收10%嘅服務費,呢個我覺得真係唔合理。而且,叫人斟茶等咗好耐,服務都令人唔滿意。總括來講,今次嘅用餐體驗真係唔值得推介,令我好失望,仲係朋友生日特登佢過嚟。希望餐廳可以改善呢啲問題!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享No唔推介 花見山下 https://s.openrice.com/QrbT0v6fP00檢舉 hanamiyamasushi 當時收到兩位客人在當晚Google的評論已知閣下誤解帳單收費,已於Google作出回應,解釋帳單上會列明每項食物加一後的收費,以便用餐後分帳之用,最終的收費只會有一次的加一服務費,而非客人錯誤理解的加一後再加一。而本店食物即點即製,並非預製冷凍出餐,而鮮魚湯亦每日大量出售,恕未能為閣下一人更改配方。敬希閣下於理解我哋的收費都只係如「平時一般的餐廳是用總數計算服務費」的方式,而無收費令人疑惑之嫌。還願閣下在Google及openrice之評論於我方解釋帳單細項後能釋懷持平,還我哋清白。2025-05-28 回覆 張貼 評分2味道5環境3服務4衛生1抵食用餐途徑堂食人均消費$150 (晚餐)慶祝紀念生日