非常難食 知味小館 2025-03-29食材質素差食物處理手法差酸辣湯稀且苦蒜泥白肉係乾身既回鍋肉d肉係so既,青椒既lum既拍青瓜只係淡醋浸青瓜只有四季豆係可以食下好耐冇試過一間餐廳可以煮得咁難食,7仔叮飯食落去感覺都俾佢d野新鮮,佢唯一可取係外賣平台送黎d野仲熱既。…ดูเพิ่มเติมรีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์非常難食 知味小館 https://s.openrice.com/QrbT0jJHR00แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน1รสชาติ--การตกแต่ง3บริการ3ความสะอาด1ความคุ้มค่าวิธีการกิน外賣送餐
難食 牛川日本和牛專門店 2024-06-07轉menu後第一次黎食食物質素差左好多,肉類冇肉味環境繼續大煙,唯獨48蚊任飲生啤係抵既另外,泰式串燒係要自己燒既,唔好諗住係佢幫你燒好,生菜亦都係唔新鮮既,雪糕即頭係糖精奶精我未試過食燒肉放題食得最多既係沙律同豆腐,只因為佢味道係最正常雖然靠服務生服務拉高唔少分,但係真係冇左轉menu前既性價比,連爐都有幾個係壞既但總體黎講,我唔建議任何人黎食。但如果你係想趁佢結業前黎食下回憶既話,我唔反對btw, openrice個食評點解要滿200字先有評分,你係開飯平台定作文平台…ดูเพิ่มเติมรีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice1แชร์難食 牛川日本和牛專門店 https://s.openrice.com/QrbT0lFvJ00แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน2รสชาติ2การตกแต่ง5บริการ2ความสะอาด1ความคุ้มค่าวันที่ไปกิน2024-06-07วิธีการกิน堂食ราคาต่อคน$347.6 (晚餐)
不了 星群地中海餐廳 2022-08-07平平無奇,味道差,我連食評都唔想寫叫左個set lunch, 扒未解凍好,意粉煮得差出面沙律bar仲厲害,吞拿魚螺絲粉咸到食唔到,個setting直頭係叫人唔好拎想食既我唔會阻你,不過我見隔離枱個外國人都食到叫職員黎投訴呢個價錢去其他餐廳啦…ดูเพิ่มเติมรีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์不了 星群地中海餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0c8H400แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน--รสชาติ2การตกแต่ง4บริการ2ความสะอาด--ความคุ้มค่าวิธีการกิน堂食
午市套餐 高麗軒韓國餐廳 2022-07-12是次堂食牛肋骨湯套餐配菜正發揮飲品是指定凍菊花茶甜品是啫喱主食牛肋骨湯一般水準下類跟一般例湯加少量牛肋肉加蛋花煮熟不能稱之為牛肋湯服務一般,冷氣不太涼,風機聲刺耳78蚊位同區不乏其他選擇套餐的話不推介此餐廳…ดูเพิ่มเติมรีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRiceไลค์แชร์午市套餐 高麗軒韓國餐廳 https://s.openrice.com/QrbT04lr300แจ้งปัญหา โพสต์ คะแนน--รสชาติ2การตกแต่ง2บริการ3ความสะอาด--ความคุ้มค่าวิธีการกิน堂食