韓式清新cafe Smiley 2025-05-12大澳的韓式小清新Cafe非常值得一試,位於大澳吉慶街86-88號的棚屋內,氛圍寧靜舒適,非常適合放鬆和打卡。食物與飲品特色:•招牌甜品是藍莓芝士蛋糕,口感濃郁且賣相精緻。•其他甜品包括士多啤梨芝士凍餅、焦糖燉蛋,選擇豐富且味道受歡迎。•飲品方面有精品咖啡(熱/凍)、及花茶等,杯子設計精緻你,死啦你…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享韓式清新cafe Smiley https://s.openrice.com/QrbT04IvS00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
疫情時期陪伴我們的酸菜白肉湯底 火鍋撚 (雲明行) 2025-01-08最後的味道 最後的支持由初初新開 酸菜白肉可以免費追加飲湯底多過食餸 埋單最尾 黎一個腐竹冰沙糖水精彩~~~自此愛上了到疫情 封堂食唔緊要 有得叫外賣 送到屋企樓下湯底滿滿既 外賣一樣好味 疫情咁長 一有大型家庭聚餐每次必食反而被疫情後 既習慣影響 港人出街食真係小之有小上月7日帶埋啲小孩去食連個揀飲擇食既小孩都食得好開心最後了 買外賣支持 一定要食到🫶🏻追加左兩份酸菜白肉 明天繼續 宵夜繼續有緣要再會 無左哩個味道 真係唔知以後返工辛苦可以食咩…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享疫情時期陪伴我們的酸菜白肉湯底 火鍋撚 (雲明行) https://s.openrice.com/QrbT0u5PP00檢舉 張貼 評分5味道5環境4服務4衛生4抵食推介美食腐竹雞蛋沙冰一品酸菜白肉鍋紅薯寬粉鴛鴦滑滑拼盤順德魚腐即炸三秒響鈴卷用餐日期2025-01-07用餐途徑外賣自取