食物可以但態度有待改善 壹碗壹碟 2022-01-08打算支持黃店,叫外賣自取。聽電話位姐姐一問就話要親身落黎叫,問多兩問,佢先話可以send QR CODE 俾我落單,信用卡俾錢,完全唔想答,亦都感覺佢唔想做咁。跟住我即刻用app 落單,俾左錢先show前面有兩張單但要等35分鐘。頂,坦白講,冇堂食,車仔麵外賣都等咁耐,又唔一早顯示等候時間,態度又散漫,真的冇下次。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享食物可以但態度有待改善 壹碗壹碟 https://s.openrice.com/QrbT0bP9100檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生3抵食等候時間40 分鐘 (外賣自取)人均消費$80 (晚餐)
超級差,難食 Dan Ryan's Chicago Grill (太古城中心) 2020-08-22外賣4人套餐番屋企食,有兩前菜(洋蔥圈同細pizza), 一個沙律同4個湯,兩個主菜(海鮮飯同carbonara) 沙律係普通生菜同中蕃茄😑,工人姐姐話係油麥菜😒,個pizza勁難食,仲衰過樓下麵包鋪,又厚又淋,白雪雪,未夠焗,又冇味,海鮮飯淋pat pat又冇味, carbonara勁乾但又係淋pat pat,洋葱圈好油,個曲奇又係淋嘅,兩粒mini brownies 細到睇唔到,全餐飯剩係碗磨菇湯好飲😓😓我地5個人,難食到可以食剩一半,一定冇下次😤😤…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享超級差,難食 Dan Ryan's Chicago Grill (太古城中心) https://s.openrice.com/QrbT0aUiv00檢舉 張貼 評分1味道1環境3服務4衛生3抵食用餐日期2020-08-21等候時間15 分鐘 (外賣自取)用餐時段晚餐
唔抵食,又唔好味 Kim's Spoon (健威坊) 2020-08-01好耐冇食韓國菜,今日近近地去Kim's spoon order, lunch有8折,之前喺megabox食過都幾抵食,以為今次都係,點知完全錯哂,order左一盒炸雞豪華便當(折後$84),一盒牛仔骨豪華便當(折後$84)再加普通牛肉便當($48),果兩盒所謂豪華便當根本就係樣樣少少, 開出黎勁細盒,又唔好食,一住粉絲,4舊飯團仔,幾舊肉仔,我家小朋友食都只係剛好。另外果盒普通便當反而仲多飯,粉絲同肉。味道普通,一定唔會有下次…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享唔抵食,又唔好味 Kim's Spoon (健威坊) https://s.openrice.com/QrbT0QSev00檢舉 張貼 評分3味道3環境3服務3衛生2抵食用餐日期2020-08-01等候時間15 分鐘 (堂食)用餐時段午餐
好難食 旺記飯店 2007-12-10因為之前已經食過隔離嘅小菜,泰國, 越南餐廳, 今次想食下打冷, 呢間又幾多人, 就去咗呢間....點知"賴"嘢...先上一個鹵水大什($55), 味道都ok, 又有好少見嘅豬頭肉, 諗住好似幾好咁喎. 跟住等咗廿分鐘左右先黎蠔餅($48)同埋九肚魚($48). 嘩...個蠔餅真係未食過咁嘅样, 好厚, 好怪, 好難食, ok多蠔, 但係冇味,又冇蛋, 最經典係個蛋糕(*~*),里面d薯粉太多, 搞到個蠔餅好似蛋糕, 食蠔餅竟然好似食緊一個好難食嘅蛋糕咁,真係未見過!!!我地幾個人食咗一半, 就冇再食. 個九肚魚就普通, d肉好軟, 咬落去又係冇乜味!!再等十分鐘, 先黎個啫啫雞煲($50), 料好少...少得可憐, 得十舊八舊細雞肉, 味道正常, 但超唔抵!!只次一次, 下不為例!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好難食 旺記飯店 https://s.openrice.com/QrbT0vNSS00檢舉 張貼 評分1味道3環境2服務3衛生3抵食人均消費$60