美味豬軟骨 贏樂小館 2023-03-07油麻地廟街附近搵食,經過此店,入內一試,點了秘製豬軟骨麵,甚有驚喜!豬軟骨炆到好入味,肉質軟滑,軟骨既爽又黏,非常好食!麵亦軟硬適中有彈力,亦好食!餐廳整潔,老闆斯文有禮,加分。期待下次試埋其他菜式。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享美味豬軟骨 贏樂小館 https://s.openrice.com/QrbT0PKya00檢舉 張貼 評分--味道3環境5服務5衛生--抵食推介美食秘製豬軟骨麵用餐日期2023-03-07用餐途徑堂食用餐時段晚餐
水準晚餐、環境清幽 QUAYSIDE 2017-04-16點了ribeye 及 flambe baked alaska。牛扒medium-well,配上蘆筍、紅蘿蔔、檸檬、蒜頭和薯仔,味香而不膩,芥末醬略為淡不夠搶味蕾。Flambé Alaska 外形不錯,餐廳燈光較暗,火焰易見,味道偏淡不會太甜,剛好。星期六晚,客人不多,環境清靜,服務良好,整體水準以上,唯獨價格偏高。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享水準晚餐、環境清幽 QUAYSIDE https://s.openrice.com/QrbT0lZag00檢舉 張貼 評分--味道4環境4服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
好味 法式牛扒屋 2017-04-07點了美國安格斯牛扒,味香有肉質,薯條外脆內軟,略微軟身了一點。蘋果批夠薄身,但果香不夠、雪糕味香濃而不會過甜,好吃。整體食物中上水準,好味。餐廳環境乾淨美觀,略微嘈了一點,服務周到,會不停為顧客添水。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好味 法式牛扒屋 https://s.openrice.com/QrbT0AISg00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑堂食
服務態度極差 包餃店 2016-10-23阿姐態度差到不得了,冇禮貌之餘仲鬧客人,咁既服務質素真係嚇死人!買小食不是客人嗎?可以隨意辱罵客人,不自我檢討之餘,仲要玩語言偽術,咁樣做街坊生意,老闆真係多得你吾少!做街坊生意都要注重禮貌,呢個年代員工訓練真係吾少得。員工吾係淨係識得整食物就得,對客人要有基本禮貌,街坊買嘢食既經驗都好重要,咁既服務態度只有趕客,阿姐請自我檢討!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務態度極差 包餃店 https://s.openrice.com/QrbT0KxKe00檢舉 張貼 評分--味道--環境--服務--衛生--抵食用餐途徑堂食
味道一般 聰嫂星級甜品 2015-10-30被安排坐在廁所門前,有一股異味,現場人多嘈雜,搞到待應聽吾到客人order,而且甜品味道很一般,榴槤pancake皮厚餡劣,榴槤味不夠香濃,太乾身。憤怒鳥...…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享味道一般 聰嫂星級甜品 https://s.openrice.com/QrbT0sqSc00檢舉 張貼 評分2味道1環境2服務2衛生1抵食用餐途徑堂食