芒果pancake 紅磡雞蛋仔 2014-03-26特登去紅磡就係為左食呢間啲雞蛋仔叫左一个芝麻格仔餅 一个芝麻原味朱古力味雞蛋仔 一个芒果pancake 點知老闆听錯俾左兩个雞蛋仔 好彩兩个雞蛋仔都幾脆 同好實心个芒果pancake 芒果分量超多大大舊 都ok甜 應該有落糖水 十分扺食 但啲沙律醬就麻麻地 好彩唔係茶得好多 食起尼都幾狼狽 有好多人幫襯 態度幾多因為本身一心係去食格仔餅本身諗住追加一份但係食哂啲野个時已經太飽 唯有下次再去…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享芒果pancake 紅磡雞蛋仔 https://s.openrice.com/QrbT0KkqZ00檢舉 張貼 評分4味道3環境4服務2衛生4抵食用餐途徑外賣自取
特濃澳洲純鮮牛奶包 美心西餅 (奧海城三期) 2014-03-26因早前收到餅券 心郁郁想去換西餅 本來換哂西餅算 但被呢款牛奶包$14吸引了所以一共換了一个芒果撻 ,什果撻,牛奶包本應想把牛奶包當作明天的早餐 但因為太為食 先試一片 一打開膠袋已嗅到濃濃的麵包香味拎上手都頗為重手 咬落第一啖超鬆軟 密度超高 厚厚的 但唔太食到牛奶味食完一片已感到飽飽地 如果唔係要食晚飯我一定會把整袋吃光光 我往來都喜歡吃麵包 對麵包都有一定要求 呢款牛奶麵包對係連鎖店買算係超哂班一袋四片 一片都算幾厚身 價錢都ok公道…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享特濃澳洲純鮮牛奶包 美心西餅 (奧海城三期) https://s.openrice.com/QrbT0LEqZ00檢舉 張貼 評分4味道4環境5服務4衛生3抵食用餐途徑外賣自取