食飯加聞貓好去處 火之神 2025-01-04放假得閒去旺角行下。行過見到有間叫“火之神”嘅和食屋就入去試下,叫左一客羊扒套餐,雖然有啲硬,不過個熟度就啱啱好,另外我驚自己唔夠食額外叫左三個小吃,有炸餃子炸生蠔同吉列豬排。最估唔到入面啲貓貓可以比客人摸,而且食物同價錢都都好平民化,老闆同夥記態度好夠細心會叫啲食客小心抱起啲貓貓~帶家人朋友或者另一半黎非常適合。值得下次再黎試~…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享食飯加聞貓好去處 火之神 https://s.openrice.com/QrbT0fqnP00檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務4衛生--抵食推介美食小食:炸吉列蠔火之神推介:羊扒套餐用餐途徑堂食
價錢標準,食物質素高~ 火の神 2022-01-14見到第一日正式開業即刻入去試下,佢個餐牌以日式丼飯為主,同時都有洋式小食~我叫左個燒牛肉丼飯同炸鷄翼,半生熟牛柳同蛋黃飯一齊食,而鷄翼係即叫即炸完美咁鎖到啲肉汁~隨餐送一碗有蜆肉嘅麵豉湯老闆同店員都好親民,主動走過黎問味道同口感如何…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享價錢標準,食物質素高~ 火の神 https://s.openrice.com/QrbT09wX100檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務5衛生--抵食推介美食炸雞翼燒牛肉丼飯用餐途徑堂食
足料大份質素好 阿翁海鮮火鍋料理 2021-11-30向旺角搵唔到食邊間,就行左入去咁啱有一枱甩底就試下佢……我地兩大一細叫左個冬瓜湯底,叫左一個海鮮套餐(4隻大蝦,4隻蟶子皇,2隻鮑魚同西星班班塊)另名仲叫左厚切魚生三食(廚師發辦),特級肥牛,豬肉片,鴨血,美國桶蠔,四寶丸…………飲品方面叫左一底西瓜汁~部長好好人,介紹左海鮮套餐適合三人家庭食仲有人幫我地開蝦殼好貼心~最後埋單要($2200)雖然貴,但係食物質素真係物超所值海鮮絕對無揸流灘,值得一試!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享足料大份質素好 阿翁海鮮火鍋料理 https://s.openrice.com/QrbT0vj1000檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務4衛生3抵食推介美食刺身三食美國桶蠔用餐途徑堂食