上餐慢到癲 新小泰皇食府 2022-11-13叫咗6-7樣嘢食,坐咗1.5鐘,黎得3樣。叫咗個咖哩配薄餅,薄餅叫完15分鐘黎咗,個咖哩1.5鐘後先到,個薄餅已經凍到唔知點食。之後佢話廚房鬧交,笑咗,都唔知做咩…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享上餐慢到癲 新小泰皇食府 https://s.openrice.com/QrbT0yBAZ00檢舉 張貼 評分--味道4環境3服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
態度好差 Greyhound Café Galleria (K11 Musea) 2022-08-08服務態度好差,叫少少嘢都好唔耐煩,有min charge,入座唔講,落完單入埋機先態度好差咁同我地講唔夠最低消費,我話「但係入黎你地同事無講嘅?」,佢答返話好肯定同事一定有同我地講,態度都係好差,真係唔好意思我地5對耳仔都聽唔到😅五點幾入座本身其實想食少少嘢當食tea就算,結果當咗晚餐食,都唔係錢唔錢嘅問題,而係你入座講聲,我地呢啲食少少嘢嘅就唔會入黎阻住你地做生意囉。公道講句,嘢食還好唔太差,純粹服務態度好差,唔係一個好差,成餐飯都有同好幾個侍應講嘢,幾個都好差。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享態度好差 Greyhound Café Galleria (K11 Musea) https://s.openrice.com/QrbT0yKcY00檢舉 張貼 評分3味道4環境1服務3衛生2抵食用餐途徑堂食