以為廚房落咗兩斤鹽,我疊青洲炒米望落去個OK特色落去呢行到不得了 永興冰室 2024-01-27我哋星洲炒米食到我死死下,嗰碟星洲炒米鹽分多到不得了我覺得應該落咗兩根鹹到苦,我都唔敢叫廚房再煮過食兩啖我就投降走人,臨尾侍應問我仲未食過,我話唔食啦,下鹹到咁誇張,下次你叫我我都唔會再嚟食,因為佢哋實在太忙,怕廚房加了我就大鑊啦。😅😅😅你哋話對不對?…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享以為廚房落咗兩斤鹽,我疊青洲炒米望落去個OK特色落去呢行到不得了 永興冰室 https://s.openrice.com/QrbT0jLHG00檢舉 張貼 評分--味道3環境2服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
食物質素越嚟越偏喊,檸檬茶完全冇檸檬,全部沖劑 桃園制作粥麵餐廳 (彩雲商場) 2020-12-27我今晚叫了豬潤雞煲以及咕嚕肉,豬潤雞煲鹹到不得了,咕嚕肉太多肥豬肉,熱檸檬茶完全沒有檸檬,他們只會用沖劑給予我們,一個字真係極度難飲!下次真係唔會幫襯😡😡😡其實我已經幫襯超過三次外賣每次沖劑飲品的實在太難飲,都唔明白點解佢哋唔會改善,佢哋唔係當我哋食下是白痴呀,我幫襯下一次只是畀機會佢哋,機會佢唔珍惜我唔會再幫襯!今次埋單160蚊,畀我感覺又貴又唔好食,人哋外賣都有九折,佢完全沒有打折,真係畀佢激死,早知去幫襯ita momo外賣服務,你哋嗰邊大件夾抵食,質素都比佢更好,都唔明白點解佢哋可以生存!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享食物質素越嚟越偏喊,檸檬茶完全冇檸檬,全部沖劑 桃園制作粥麵餐廳 (彩雲商場) https://s.openrice.com/QrbT0UuSx00檢舉 張貼 評分2味道2環境2服務2衛生2抵食用餐日期2020-12-26等候時間20 分鐘 (外賣自取)人均消費$75 (晚餐)
真係比之前,真係好難食 皇府 2018-06-09今晚叫咗個燒鵝飯,個燒鵝飯呀,真係肥豬肉多到不得了, 另外我哋叫咗個海南雞飯,啲飯無飯味,完全同幾年前食嘅,冇飯未又計冇雞香味,跟之前幾年前啲雞,完全冇味,還要好似用冰鮮雞, 我下次一定唔會返嚟皇府食好多年前我喺九龍塘皇府城嘅時候, 即係嗰個食神叉燒飯,我都已經畀一百分, 現在我只會覺得畀大家樂還要難食, 仲衰過碟頭飯, 有陣時放工,我去附近食嗰啲碟頭飯,仲好食過佢。 好心佢改善下啦, 創到個招牌好嘅時候唔珍惜, 實在太過商業化 。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享真係比之前,真係好難食 皇府 https://s.openrice.com/QrbT0AT0k00檢舉 張貼 評分1味道3環境4服務4衛生2抵食用餐日期2018-06-09等候時間30 分鐘 (堂食)人均消費$170 (晚餐)