強差人意 銀龍茶餐廳 2020-09-06下午叫左個下午茶既豬扒炒意粉配凍檸茶豬扒得幾件,多為邊邊位,得一條係中間既肉,點睇都唔係一塊豬扒,但豬扒味道還可以。惟意粉唔夠味,而且 勁 多 油!一路食都唔覺得有味不特止仲食到成嘴油,非常失望。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享強差人意 銀龍茶餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0RGWw00檢舉 waikiki 早知睇咗你嘅食評先入去2023-01-31 回覆 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生2抵食用餐途徑堂食
值得一試 Felicita 1929 2014-05-07父母要請朋友食飯, 朋友又鐘意食意大利菜,於是就黎試呢間新開既餐廳我地total 6個人 差唔多七點到 一入到去就有位座 成間餐廳有兩層 環境都唔錯 燈光昏暗都頗有情調 其中果塊黑板聽經理講係人手畫 好靚 我地都嗌左幾多野食生蠔:試左拼盤,一共有六隻三款唔到產地既生蠔,都好新鮮不過因為唔係當造季節所以唔夠肥美雞扒卷:個皮好脆,雞扒好厚,包埋生菜一齊,唔算好特別但勝在味道幾好,加上個人比較鐘意食呢類食物,所以好評 炸黑蝦:好特別,個味都唔差,聽講好少餐廳有賣所以都值得一試香辣海鮮墨汁麵:味道都ok,不過個人認為太辣蕃茄忌廉汁德國腸圓通粉:好味!個汁都幾特別,啲肉係喺德國腸拆出黎,所以成個粉都算係特別菜式蘑菇忌廉湯(類似係咁既名):普普通通都唔差心太軟配雪糕:需時長,但係幾好食,好飽既狀態下食都唔覺超級膩雪糕蘋果脆:雪糕下面有焗蘋果同一啲脆脆,幾特別同埋聽經理介紹餐廳既長意大利粉都係人手製嫁,幾有心思 總括黎講都唔差,值得一試之餘亦都值得繼續幫襯! …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享值得一試 Felicita 1929 https://s.openrice.com/QrbT03mqa00檢舉 張貼 評分5味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑堂食人均消費$200 (晚餐)