超難食 米線發曬脹 臻味冰室豬扒酸辣米線 2025-07-08成兜嘢所有味係分開, 最基本個米線都煮到發晒脹,點食啊? 話明酸辣米線。湯又唔酸又唔辣米線又唔掂。 想點呀??? 俾錢買難受。 食餸係可以嘅。 可以試吓轉型做飯囉 但唔好做米線啦:(…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享超難食 米線發曬脹 臻味冰室豬扒酸辣米線 https://s.openrice.com/QrbT0wbLT00檢舉 張貼 評分1味道2環境3服務3衛生3抵食用餐日期2025-07-08用餐途徑堂食人均消費$50 (午餐)
真係好一般 滬小館 2023-05-03由於一次機緣巧合叫過佢的銀絲卷外賣唔錯👍🏻所以想親身去試一次 點知就伏左!咁上海菜黎講 價錢叫做合理嘅但真係一分錢一分貨 叫做放得入口 但唔係好食囉🥲 亦唔會幫襯第二次醉雞整到似有酒味的鹽水雞~擔擔麵反而又唔濃喎個湯底 好淡 得過且過啦排骨粗炒就排骨好咸 粗炒又好咸蔥油拌麵其實個味係好食的 但又係咸得濟 最多一人一啖囉(一個人食曬一碗 有腎虧嘅感覺)小籠包個湯汁好咸 生煎包就無汁得個雪菜肉絲炒年糕叫做食得下😅⋯⋯整體來講 呢間鋪頭 食完係要洗腎 樣樣都好咸 味精好重🤣 …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享真係好一般 滬小館 https://s.openrice.com/QrbT0brn900檢舉 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生2抵食用餐途徑堂食