好難食, 無服務 次郎拉麵 2025-11-26湯底唔熱, 只係微暖,d 筍好似罐頭野,麵仲差過超市買另一個定食, 餃子係凍的要杯水都自助, 座位後面掛住部walkie talkie, 無啦啦會有人大聲講野.....無下次…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享好難食, 無服務 次郎拉麵 https://s.openrice.com/QrbT075nV00檢舉 張貼 評分--味道2環境1服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
另人作嘔的一餐 朗晴軒酒家 2023-06-19食物質素以屋邨酒樓嚟講,正常,今之後唔講野食,講衛生。尋晚過去食父親節飯,叫咗啤酒汽水,佢放哂入冰筒,一望...筒入面只有水,無冰...唔緊要,但水入面全部都係食物殘渣,最過份係有包用過嘅紙巾,用完用返個袋包住嗰隻。叫待應拎返去洗乾淨都好似係我搞事咁(其實係應該即走唔食)。之後上白飯,待應隻手係同d 飯有緊密接觸...隔離檯食完執枱,成日車係推埋小朋友度,小朋友驚到行開,佢更順理成章推開張櫈,再用埋個位執野...小朋友要等佢執完先有位坐返埋去...過程係完全睇唔到野,唔會覺得整到人,阻住人......極離譜的一餐。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享另人作嘔的一餐 朗晴軒酒家 https://s.openrice.com/QrbT0q3LA00檢舉 張貼 評分--味道2環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食
味道好好,一直幫襯開,但今次 Mama Mia! Pizzeria 2021-08-29呢間pizza 我一直有幫襯,味道好好,亦推介俾朋友,但今次...叫咗外賣,準時出貨唔駛等,但一打開......兩個pizza 都燶哂,完全唔係平日個質素。即打去跟進,態度唔講喇,完全無諗過要送返俾我,叫我行九條街返去換,算啦。又燶又乾...…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享味道好好,一直幫襯開,但今次 Mama Mia! Pizzeria https://s.openrice.com/QrbT09VSz00檢舉 張貼 評分1味道4環境2服務4衛生3抵食用餐日期2021-08-29用餐途徑堂食