好…好…味…呀…呀…呀 西沙茶座 2023-12-20即叫即燒脆皮乳豬、即叫即燒脆皮燒雞、即叫即燒又腍又香嘅叉燒,燒味三寶無得頂!好有誠意,無諗過送嘅燒乳豬同燒雞,冇揸流攤之外,仲咁優質🤩明爐烏頭🐟堅有明火燒住上枱,淡淡青檸,突出咗烏頭魚肉嘅鮮甜,仲好細心咁配埋個上湯,唔怕燒燒下燒乾水😊印度烤餅:今次試咗牛油烤餅、蒜蓉烤餅、香蕉烤餅,有人愛香蕉烤餅,又有人愛蒜蓉烤餅,我就鍾意牛油烤餅,烤得啱啱好,餅底脆、餅面既煙韌又軟熟😎大蝦炒飯嘅鮮蝦又大又爽、炒飯粒粒乾身唔油👍🏻海鮮芋頭炒飯嘅芋頭唔會太腍,好香好味😋馬拉盞炒椰菜苗好甜好香、唔油唔膩😊馬拉盞炒通菜又甜又爽,冇渣好味🤤泰式甜品拼盤又係送嘅,有斑蘭椰汁糕、芒果糯米飯、椰汁西米糕、蛋花大菜糕,唔太甜,恰到好處😃🥳即刻又約定再去食先得!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好…好…味…呀…呀…呀 西沙茶座 https://s.openrice.com/QrbT0031F00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
616 超讚 616牛肉火鍋專門店 (三陂坊) 2023-06-14朋友介紹,第一次,意想不到…除咗好抵食,就係超值;仲要服務態度一流,親切友善專業有禮真誠真摯,無懈可擊!上菜又快又準、環境舒適、冷氣又夠、餐具及其他硬件都乾乾淨淨,仲有個可以放包包嘅收納布盒,好細心!鍾意食牛就啱晒…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享616 超讚 616牛肉火鍋專門店 (三陂坊) https://s.openrice.com/QrbT0KI9A00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食推介美食熔岩沙嗲湯底用餐途徑堂食
有驚喜 金豚亭 2022-10-09今次帶埋狗狗入西貢,唔入巷仔食,去咗望住公園仔、枱櫈擺街嘅小店。連舖頭名都唔知就揾位坐低咗,連狗狗都自動波坐定定等食。個餐牌係早餐專用,只有早餐。早餐種類選擇多到花多眼亂、菜式齊全,大女食西式,我、細女同老爺食港式。最鍾意嘅仿鮑魚通粉,竟然有雞絲,啲雞絲啖啖肉冇乜皮,啱晒怕肥嘅我;啲通粉係我鍾意嘅冇坑冇紋又實正最估唔到嘅係仲有幾粒/片脆脆,好香好脆好過癮,可能我見識少,我都係第一次食到有脆脆嘅通粉呀!值得推薦!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享有驚喜 金豚亭 https://s.openrice.com/QrbT0QxH500檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務4衛生4抵食推介美食仿鮑魚雞絲通粉用餐日期2022-10-09用餐途徑堂食用餐時段早餐