今年吃過最愛的omakase🫶🏻 寿々乃 2025-09-17今年吃幾間omakase都覺得質素下降唯獨這一間挺有驚喜看得出師傅很重視食材和很熟悉食材他會知道那一個季節當做什麼海鮮,那個部位最好吃而且師傅跟我們有互動交流每一道菜都給我們詳細講解喜歡這間,下次會再去♥️✅…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享今年吃過最愛的omakase🫶🏻 寿々乃 https://s.openrice.com/QrbT0O6yl00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生4抵食用餐途徑堂食
買一送一omakase 螢火 2025-07-02六月份有好多朋友生日所以就要不停搵餐廳呢排好多omakase都做緊優惠價錢仲要幾舊水就有😱今次就試咗佢哋嘅買一送一omakase埋單每人$800左右仲有清酒任飲,我哋同台幾個人都覺得啲酒好似冇乜酒精咁,飲極都冇醉意個人覺得食omakase最重要嘅就係儀式感呢間餐廳做到!師傅同我哋嘅交流同埋氣氛一百分而且師傅比海膽我哋食都唔孤寒大大嚿大大嚿咁俾我哋食😍嘢食都唔錯朋友生日又會喺螢幕上放下天燈咁氹到我哋一班港女幾咁開心…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享買一送一omakase 螢火 https://s.openrice.com/QrbT0J45T00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑堂食
見到好多廣告推介呢間餐廳,趁朋友生日試吓堅定流 龍亭 2025-07-02最近,網上見到呢間餐廳好多KOL介紹宜家係KKDAY做緊買一送一優惠平均500蚊1位就有交易趁住有朋友生日,一於就試下佢今次,我就揀咗中環分店GE,<<鵝肝 龍蝦 韓牛 14品鐵板燒套餐>>先唔講佢嘅嘢食好唔好食,500蚊可以喺中環食到鐵板燒都真系一件幾驚喜嘅事咁啱我哋嗰日係星期5去,可能系做緊優惠嘅關係,係超級多人!我哋book咗8點鐘,一去到排曬長龍最后8點半先入到去坐 (重點排隊嘅地方係冇冷氣架)建議大家最好唔好揀星期五6日,太多人佢哋實在太忙上菜都有甩漏情況我建議大家如果真係要book呢間餐廳,記得要REMARK坐吧枱我就唔記得咗REMARK,就安排坐喺普通檯咁就已經完全冇咗OMAKASE GE吧檯體驗,冇左同廚師互動GE氛為不過好彩有坐吧枱嘅客人甩咗底,侍應哥哥就安排咗我哋上去坐,但係由於餐廳實在太多人啦廚師哥哥一個人要處理20幾人GE食物,我哋全程同廚師係冇乜機會互動同交流不過值得一讚嘅係,呢度嘅侍應服務好周到,每一道菜都同我哋詳細講解仲會主動幫我哋影相當然啦,一分錢,一分貨千幾蚊一位嘅時候,就可以有日本空運魚刺身,日本海膽宜家三份一GE價錢,就變咗韓國海膽同急凍刺身魚不過海鮮方面有驚喜喎佢可以加30蚊有班馬賴尿蝦 (賴尿蝦都唔算好細只)加70蚊有半只龍蝦燒之前我見到喺張檯上面嘅海鮮仲郁緊,食落去都幾新鮮…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享見到好多廣告推介呢間餐廳,趁朋友生日試吓堅定流 龍亭 https://s.openrice.com/QrbT0zXmkW0檢舉 張貼 評分3味道3環境4服務4衛生4抵食用餐途徑堂食