吃完綿冰 再食炒冰 甜心鮮果園 2009-03-25 與友人們吃完第一站 出發第二站 尋找 (炒冰)炒冰… 哩一樣野,之前都聽過好多,但食都係第一次看完餐牌 決定叫兩個冰 & 一碟芒果卷 試試 一個 芒果炒冰 , 一個 雜果炒冰兩 個 都係一樣色 =_= 仲要話唔同色 真係睇唔到邊到唔同色 lol炒冰 好食過 綿冰 起碼味道都叫做可以 :'P 一般吧 總算叫做試過丫嘛 :'} …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享吃完綿冰 再食炒冰 甜心鮮果園 https://s.openrice.com/QrbT0ha8U00檢舉 張貼 評分2味道1環境2服務2衛生2抵食推介美食芒果卷用餐日期2009-03-21
讚 * Pasta De Waraku 2009-03-23後補打的 事隔左兩個月有多啦 那晚慶祝愛人生日 去左試新野 Pasta De Waraku 我地叫左五樣野 最難忘係個 醬燒鰻肉pizza! 真係好好食!!好脆口好香! 不過就細份左d 男友叫左個漢堡扒餐 $88 哩個就普普通通 唔夠 juicy 最慘 伴碟係d薯仔沙律黎 佢最憎就係沙律啦 haaha我就叫左個 煙肉溫泉蛋意粉 好好味!! 好岩我鐘意食蛋汁既人 另外叫左 芝士脆炸三文魚 ` 哩個都唔錯的 :}甜品 - 抹茶紅豆芭菲 讚! 又靚又好食 抹茶雪糕 =) 唔錯杯野飲唔記得左係咩黎 不過酸酸的 …查看更多+ 3以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享讚 * Pasta De Waraku https://s.openrice.com/QrbT0wJyF00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生4抵食推介美食和風漢堡扒白汁煙肉溫泉蛋意粉芝士脆炸三文魚醬燒鰻肉pizza抹茶紅豆芭菲(醬燒鰻肉pizza) (白汁煙肉溫泉蛋意粉) (抹茶紅豆芭菲)用餐日期2009-03-23慶祝紀念生日
shakey's 背後的故事 喜客比薩 2009-03-23睇到好多人話 豬肋骨 好好食 於是去試試 我地叫左四樣野 : 一個 Twin Pizza 一個 煙三文魚意大利飯全份豬肋骨兩件炸雞Twin pizza 全晚最好食既一樣 其它都好一般 尤其係炸雞 很差!! 雖然吃得很飽 但帶點失望離去*豬肋骨 全份ge 份量好大, 2個人 食左1半已經好夠` 其它打包拎走lu …查看更多+ 1以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享shakey's 背後的故事 喜客比薩 https://s.openrice.com/QrbT0mZyF00檢舉 張貼 評分3味道4環境4服務4衛生3抵食推介美食twin pizza用餐日期2009-01-27