元朗CP值都幾高嘅酒吧 芝加哥串燒酒場 (明雲閣) 2024-03-29夜晚一個人無聊。附近搵到呢間有得食串燒。嘢食種類都幾多對於一個人。有300 mL嘅清酒,亦都好適合我就普普通通嗌咗少少串燒同埋一支300 mL嘅一酎一景店氣氛都唔錯…查看更多+ 3以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享元朗CP值都幾高嘅酒吧 芝加哥串燒酒場 (明雲閣) https://s.openrice.com/QrbT041TI00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
如果住荃灣西一定要去食嘅鐵板燒店! Hungry Monkey (海之戀商場) 2024-03-29有好多人推介去食~咁啱朋友正日生日就去食。首先佢而家轉咗新Menu 。你揀嘅嘢食又有飯又有湯有沙律一個價錢就有好多嘢食💕又平又抵-我自己就揀咗厚燒牛舌。師傅整得好靚!其次就係揀咗一夜干雞扒。根本已經係一個人都食唔晒嘅份量。嘢飲方面,我同朋友各嗌咗一杯柚子檸檬酒同埋白桃濁酒。真係好飲到離譜。-生日甜品啲字都寫得好靚。其次,串燒方面本人就推介五花腩肉牛柳同埋金菇牛肉-小食同埋炸物~~首先係牛油焗粟米(真係好香撈飯真係超好味)其次就係吉列蠔。18@3真係平到🙈💕-呢間店係目前為止,食得最滿意最開心嘅一間店。真心推介!!!-…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享如果住荃灣西一定要去食嘅鐵板燒店! Hungry Monkey (海之戀商場) https://s.openrice.com/QrbT03nTI00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食相關食評30日內同一位會員在同一間餐廳提交的食評
我認為服務有待改善 山見台式火鍋 (如心廣場一期) 2023-12-22今日同朋友染完頭髮。諗住約埋一齊過冬一開始見到呢間火鍋店入面冇咩人就諗住試吓呢間職員先前帶咗一位客人入座相反我哋企咗喺門口將近20分鐘…..先至有職員看着電話被走出來,帶我們入座。因為我哋係見到冇咩人,其次好多座位都沒有Mark住留座。呢點就唔太理解點解我哋要喺門口企20分鐘(途中不斷見到有補貨嘅職員經過,為何不通知負責門口的職員有客呢)呢點只係我單純不滿意,可能有其他原因我也不知道有職員出嚟準備帶我哋入座嘅時候要求我哋拎飛。話驚有其他人等緊。但係我哋拎咗之後又即刻喺部電腦度撳下一張單就係我哋……..咁呢個動作係咪多此一舉😅😅-入咗之後首先講講環境環境其實幾唔錯,設計得幾好。同朋友一齊過嚟食個氛圍感好好。音樂亦都好到位。全部都係普遍我哋鍾意嘅歌。😂但係講到外面可以自己拎嘅小食。首先款式唔夠多。雖然有好多都係台灣道地小食。但係冇芋絲真係一個缺陷!!!我個人意見就食火鍋,點可以冇芋絲🥺其他都正常冇特別-之後有一點唔太滿意嘅係。店員三番四次上錯食物。應該係其他比較高Level嘅套餐,有送一啲特別高級嘅牛肉。因為我哋第一次試所以我同朋友喺試Level 1 。突然之間送左一碟極高級嘅牛肉。。我仲以為係入座嘅時候佢哋搞錯咗我哋選擇嘅Level。呢點就唔太滿意。-啲肉上得都比較慢(後尾有職員補返時間俾我哋。處理手法都幾好!)不過本人平心而論。下次就唔會再嚟啦。…查看更多+ 5以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享我認為服務有待改善 山見台式火鍋 (如心廣場一期) https://s.openrice.com/QrbT0Ec9F00檢舉 張貼 評分5味道5環境3服務5衛生3抵食用餐途徑堂食
必食的火鍋店 一鼎‧台式火鍋 (屯門時代廣場北翼) 2023-12-15入面任何一撇肉。紋路都靚到爆炸!同男朋友無聊食下火鍋呢間可以自己選湯底,一人一個鍋唔需要為喜歡唔同嘅湯底而煩惱佢入面嘅台式小食,好味到爆炸!地瓜條我認為係是日推介!飲品方面,香水爆擰應該係最好飲,唔會太酸。配牛肉一齊食,係另一種體驗重點係入面仲有自助雪糕可以任食!原味雪糕,簡直必食!-我認為唯一缺點就係佢台式小食唔夠脆俾我感覺唔似即刻炸~但係味道上都係滿分。唔係即刻炸呢點本人都大致明白-今次體驗都好愉快推介程度10/10…查看更多+ 1以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享必食的火鍋店 一鼎‧台式火鍋 (屯門時代廣場北翼) https://s.openrice.com/QrbT0AG9F00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食丹麥梅花肉$319用餐途徑堂食
第一次嘗試食重慶小食 重慶小食 2023-12-04咁啱經過葵芳見到有間重慶小食,好似幾正。我本人就唔食得辣。呢間嘢都幾好,有得揀要辣或者唔辣我個揀咗重慶拌麵加手撕雞木耳等等….我個人試食就覺得係幾好味嘅都飽肚。唯獨是係個人比較注重衛生。都比較想啲嘢食攞個蓋冚一冚:)不過見姐姐有帶手套。就算啦😂我諗佢放出嚟都係為咗比客人更加好睇到啲嘢食係點樣-今次食咗$65 。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享第一次嘗試食重慶小食 重慶小食 https://s.openrice.com/QrbT0VByd00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務3衛生--抵食用餐途徑外賣自取
好大條魚 小漁村烤魚火鍋 2023-11-29一直都唔記得咗評論🙈咁啱同男朋友紀念日,所以如果過嚟試吓坐低就放咗海蜇,超級好味!其次,真係不得不讚賞一下個海鮮拼盤款式多。其次睇落去好盛大。本人仍然有機會嘅話會同多啲人一齊嚟食畢竟兩個人食,真係好快飽…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好大條魚 小漁村烤魚火鍋 https://s.openrice.com/QrbT0IQXE00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食海鮮盤用餐途徑堂食人均消費$200