好食好平服務好 蓬萊咖哩屋 2017-07-31第二次黎呢間野 無論buffet定lunch set 都好好食同埋都好便宜 lunchset 最貴88 , buffet有好多肉好多咖喱食。淨係要66蚊,服務態度又超級好!上次食左一次,今次特登搵翻呢間!牛舌好好食!上次order 有問題,佢地比錯餐,跟住就直接送比我,一個人食兩個餐!超級好人!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好食好平服務好 蓬萊咖哩屋 https://s.openrice.com/QrbT0KKyLW0檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
98套餐份量足 王家沙 2017-04-1998蚊套餐 兩個涼菜 一個點心 一個菜 一個湯 加野飲 幾抵食 個豆漿滿曬!唔似其它茶餐廳會比少d,不過呢個酸辣湯,簡直就係碗仔翅,其他野都麻麻 除左麻婆豆腐 不過真係抵食 服務ok 雞湯好少油!gd!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享98套餐份量足 王家沙 https://s.openrice.com/QrbT0Kq8g00檢舉 張貼 評分2味道5環境4服務4衛生5抵食用餐途徑堂食
失望 冇想像中好食 龍景軒 2017-03-13十八歲生日去龍景軒慶祝 因為屋企人鍾意食中餐所以先黎呢度 因為全香港最出名中餐又係米芝蓮三星個個否知四季酒店呢間啦 我阿爸就話平時飲茶都唔錯 但係呢一餐我真系覺得麻麻 唔係掛唔好食 不過媽咪想像中咁令我mouth-watering咁解啦 雞尾酒幾好係飲 至於其他餐 我覺得有d甚至不如其他大酒樓好食 係份量 肉質 方面都大大不如其他價格親民既酒樓 不過壽星包幾好食啦 應該唔會再黎 不過服務態度都唔錯 因為每個人都有同我慶祝生日 很禮貌 環境都唔錯 但是很多大陸人 價錢就咪講啦 係人都知貴 所以我覺得唔睇食 唔係max utility …查看更多+ 6以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享失望 冇想像中好食 龍景軒 https://s.openrice.com/QrbT0skOf00檢舉 張貼 評分3味道4環境5服務5衛生3抵食用餐途徑堂食慶祝紀念生日
第二次食 BB雞蛋仔 2017-03-13我要左雙球雪糕雞蛋仔拖肥 真係好好味 d雪糕份量足夠 好好味 雞蛋仔入面有拖肥好甜好鍾意 再加埋🍦一齊就完美啦 只不過等候時間🈶️d奶 不過都值得啦因為係即場做 價值便宜 住附近 第二次買啦 之前格仔餅雪糕都試過 滿意!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享第二次食 BB雞蛋仔 https://s.openrice.com/QrbT0NECf00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務4衛生5抵食推介美食雙球雪糕雞蛋仔加拖肥$28用餐途徑堂食
一般般 8鍋臭臭鍋 (金巴利道) 2017-02-156點鐘情人節去 唔洗排隊 但係7點以後開始多人 d野冇想像中咁好食 但又唔係話唔好食 臭豆腐鍋d豆腐同普通豆腐冇分別 感覺上係因為咁樣煮d料唔會入味 應該下次唔會再去 d野飲幾好飲 服務態度一般 不過真係好難搵個地址 我見好多人都係慕名而去…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享一般般 8鍋臭臭鍋 (金巴利道) https://s.openrice.com/QrbT02ASf00檢舉 張貼 評分3味道3環境3服務4衛生3抵食用餐途徑堂食