求其比個餐人客 聯發茶餐廳 2025-11-24剛剛叫工人姐姐買個常餐, 已寫明要餐包,煎旦, 轉通粉, 熱啡, 點知攞到番黎變左旦治, 意粉, 熱檸茶, 即打去問, 個呀姐話佢地外賣係呢個餐, 咁我就話, 妳都可以叫姐姐問下我要唔要? 唔係求其比個餐人, 我好少投訴的, 今次真係嬲…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享求其比個餐人客 聯發茶餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0SLjV00檢舉 張貼 評分--味道3環境2服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
買相味道很好的cafe Lento 2023-11-18今日第一次去呢間新開的cafe, 叫左個三文魚牛油果班尼迪和龍蝦汁配蝦的闊條面, 買相勁精緻而且食物也很美味, 配菜也很花心思, 店員也很細心地介紹食物, 值得一試。BTW, 個熱朱拉花也很得意…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享買相味道很好的cafe Lento https://s.openrice.com/QrbT0vJvE00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生4抵食用餐途徑堂食人均消費$150
用料新鮮 香壽司 2023-02-05這家不起眼的店細細的, 有幾張枱, 在候王道惠康對面的壽司店, 用料很新鮮亦很大件, 價錢亦不貴, 幫襯過幾次, 每次用料都很新鮮, 壽司飯也適中, 不太硬, 不過可惜今次甜蝦冇貨, 如果佢地有埋茶碗蒸會更加好…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享用料新鮮 香壽司 https://s.openrice.com/QrbT0Fy0ZW0檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務4衛生5抵食用餐途徑外賣自取人均消費$100
有驚喜, 有誠意 Head Boys' Lounge 2022-10-26食左個雞亦(好似芥醬汁) , 白酒蜆扁意粉, d蜆都好大隻(好入味), 還有個甜品好似雪榚咁冇d菓仁(全部都好好味), 下次晚上要試個鴨腿意粉,還有凍檸茶不是茶餐廳果種, 是濃郁的英式檸茶, 忘記影相…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享有驚喜, 有誠意 Head Boys' Lounge https://s.openrice.com/QrbT0fWyZ00檢舉 張貼 評分--味道4環境5服務5衛生5抵食推介美食雞亦, 甜品雪榚用餐途徑堂食人均消費$120