垃圾 佰天麻辣串 2023-10-31外賣送漏嘢仲大條道理打電話去傾,叫佢送返死都唔肯送,話咩下次補返,咁咪即係要我再幫襯你?傾唔掂,一句賣晒就cut人線,再打返去仲要繼續鬧人一句「我送漏係我唔啱」就大晒?祝早日執笠…さらに見る上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。いいね!シェア垃圾 佰天麻辣串 https://s.openrice.com/QrbT09z8cW0報告 投稿 評価--味--雰囲気1サービス1衛生--コストパフォーマンス待ち時間120 分 (外賣送餐)
服務超差 爭鮮迴轉壽司 (南豐廣場) 2019-12-22第一次食爭鮮嘅迴轉,見佢8蚊件咁平,又食過佢外賣,食物質素冇太大期望但係服務真係差到貼地,見佢冇餐牌就唔知有冇得自己嗌,不過見周圍啲人都係咁嗌,就舉手啦個侍應(疑似經理)喺我身後行過三四次都冇理我,咁忍唔住就出聲嗌停佢,同佢講”唔該想嗌嘢”然後佢望一望我,話”我地呢到冇得咁嗌”,我諗住再問佢已經轉身走咗:(先唔講個個都嗌到,點解我冇得嗌,我舉手嗌佢,佢都好應該理我,唔係扮睇唔到,或者敷衍咗我就算食物質素就正正常常啦,算係一分錢 一分貨,但係服務真係差到我成餐飯都食得唔開心,以後唔會再去呢間爭鮮…さらに見る上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。いいね!シェア服務超差 爭鮮迴轉壽司 (南豐廣場) https://s.openrice.com/QrbT054at00報告 投稿 評価--味3雰囲気1サービス3衛生--コストパフォーマンス食事スタイル堂食食事の種類晚餐