環境幾好,食物OK 甘味讚岐手打烏冬 2014-09-22呢日係UA睇完戲出黎好肚餓,於是就近近地食呢到啦.等左一陣就可以入去,SO GD!我叫左個蕃茄牛肉湯烏冬: 蕃茄湯好濃好好喝, 烏冬食落好彈牙而且好煙韌,可惜牛肉熟過頭,唔係好咬到.....小食叫了餃子棒,入面啲雞肉幾好味. 煎得唔會過濃唔錯呢間烏冬真係值得一試,下次唔叫牛肉試下其他先.…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享環境幾好,食物OK 甘味讚岐手打烏冬 https://s.openrice.com/QrbT0huea00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務3衛生2抵食用餐途徑堂食
識食既一定黎呢到 新香園 (堅記) 2014-09-11每次經過深水埗,我好自然就會黎左呢到搵食呢到既蛋牛治,有幾出名唔駛講,雖然佢價錢越黎越貴,但真係好好食我每次都會叫多士,因為佢烘到又熱又脆,加埋份量十足既蛋牛(啲肉同蛋整到岩岩剛熟,唔會太生OR太老,仲好有肉汁),真係最好味既三文治!另外我仲叫左豬手麵,啲豬手大大隻,炆到好淋好入味,正!雖然佢唔係最平,但佢既食物質素真係好好,一定會再黎…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享識食既一定黎呢到 新香園 (堅記) https://s.openrice.com/QrbT0nNyI00檢舉 張貼 評分5味道2環境2服務2衛生2抵食用餐途徑堂食