XO醬有優惠,即刻買返支 龍皇酒家 (開源道) 2021-10-21係道食完嘢番嗰個雪櫃好多products,見到xo醬有做緊推廣,即刻買返支返屋企試吓!我想講支醬入面都幾多料,又唔會過分鹹同辣,都幾好食,不過價錢就有少少貴,雖然做緊優惠推廣但都要1xx一支,不過問心都幾抵食嘅因為入面真係好多瑤柱同埋蟹肉🤣🤣🤣用嚟撈公仔麵都幾好食,同埋份量來講都算大枝嘅🤣🤣🤣…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享XO醬有優惠,即刻買返支 龍皇酒家 (開源道) https://s.openrice.com/QrbT0c2D000檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生3抵食用餐途徑堂食
未到中秋已經食月餅 龍皇酒家 (世貿中心) 2021-08-30唔知做咩媽咪今年咁早買月餅,見到屋企有就忍唔住拎黎食🤣🤣今年第一年買龍皇嘅月餅,感覺都幾好,好彩有低糖撰,食完都覺得好啱食☺️☺️又唔會太甜,希望快啲到中秋節可以同屋企人一齊去玩燈籠🏮…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享未到中秋已經食月餅 龍皇酒家 (世貿中心) https://s.openrice.com/QrbT0yt0VW0檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑外賣自取
三日連年假的day off 美食薈超級街市 2021-06-15好耐冇試過連放三日假,返工真係勁攰🤮🤮一到放假真係要出去放鬆吓,同朋友一齊出香港仔鴨脷洲,本身搵咗間餐廳點知佢哋紅日唔開所以就唔打唔撞嚟咗依度😂😂佢哋食Tea,又食西多士又食炸嘢。😵😵😵我就因為要減肥冇得食。所以叫咗健康啲嘅粉絲煲,食落去都幾清甜,唔會過分死䶢,👍🏻👍🏻👍🏻食完野就喺附近商場行吓,呢度都幾就幾舒服唔係好多人😂😂好彩今日天氣唔係好熱,如果唔係真係勁辛苦!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享三日連年假的day off 美食薈超級街市 https://s.openrice.com/QrbT0ZDayW0檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐日期2021-06-13用餐途徑外賣自取
誤打誤撞個菠蘿包又幾好食 龍袍 2021-05-06平時返工都係九龍區,今日過海探朋友嚟咗灣仔,行行吓記起之前社交平台見到依度晏晝有特價下午茶,點知間餐廳冇開所以嚟咗龍袍🤣本身都冇咩期望㗎,諗住應該都係普通酒樓,入到黎先發覺啲裝修幾靚,可惜得我一個食唔到咁多野,叫咗啲點心,最有驚喜係依個菠蘿包😍😍😍想講個菠蘿包皮超級脆,然後入邊勁多料🥰🥰我覺得呢個應該係必點既,其他點心就差不多😂😂就嚟到母親節,見佢有母親節套餐,會唔會有人試過好唔好食可以話我知🤣🤣…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享誤打誤撞個菠蘿包又幾好食 龍袍 https://s.openrice.com/QrbT0yfmUW0檢舉 張貼 評分5味道5環境4服務4衛生4抵食推介美食菠蘿叉燒包用餐途徑堂食