唔叫好食,要叫出色 京香餃 (福華大廈) 2022-11-18啲餃爆汁,真係超級好食五星評價就一百分:Evaluation gives five-star ratings ©️ Friendly:友善★★★★☆©️Service:服務★★★★☆©️Quality:品質★★★★★©️Feeling:感覺★★★★★好食要讚賞…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享唔叫好食,要叫出色 京香餃 (福華大廈) https://s.openrice.com/QrbT0udn600檢舉 張貼 評分5味道5環境4服務4衛生4抵食推介美食京蔥牛肉餃$56用餐途徑堂食
青得一乾二淨 炑八韓烤 (屯門市廣場2期) 2022-08-10前菜有心思,以前最怕食韓國燒烤油煙味帶回家,這裏已經沒有這個問題,座位舒適,設備最適合就是韓國燒烤,嘢食係好味嘅,前菜任添,枱桌上還有檸檬水,店東很夠細心,食物質素好味,配上火爐邊蛋,肉質新鮮。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享青得一乾二淨 炑八韓烤 (屯門市廣場2期) https://s.openrice.com/QrbT0nv5400檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
服務員態度嚇親你 泰國人海南雞 (砵蘭街) 2021-07-08大聲講嘢每間餐廳都可能有呢個情況!但係其中只有一個店員,乜都嘈一餐,可以叫食客掉位,又講一輪自己嘅意見,可以叫同事送餐給外賣員,又一輪指指點點,感受到該同事的委屈,就算食物多好,餐廳坐得不舒服,食飯除了希望得到溫飽,還是可以休息一會,以朋友傾訴的好地方,可是!這個機會不是屬於食客的🤯如果懂得與人溝通嘅技巧,肯定會錦上添花!如果懂得了解不同人性格,肯定會開心喜悅!如果懂得將事情放輕鬆地處理,肯定會人見人愛!如果懂得欣賞別人,保持可接受最佳笑容,食客店員樂融融🤗給一點小意見:五星評價就一百分:Evaluation gives five-star ratings ©️ Friendly:友善★☆☆☆☆©️Service:服務★☆☆☆☆©️Quality:品質★★☆☆☆©️Feeling:感覺★★☆☆☆…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務員態度嚇親你 泰國人海南雞 (砵蘭街) https://s.openrice.com/QrbT0goOz00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務4衛生--抵食用餐途徑堂食