隱世和式洋食 柳和亭 2025-03-01舖頭唔大,但好精緻,味道幾好竟然仲有串燒,味道唔錯,價錢唔貴。最平$10都有交易,仲有意大利飯我哋就叫咗個海鮮意大利飯原來仲有得加底,大家可以自由配搭仲可以叫套餐,正!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享隱世和式洋食 柳和亭 https://s.openrice.com/QrbT0J8vQ00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑堂食
食到發火 Little Prince 2021-05-05我同朋友食咗23分鐘,佢即刻搶我未食完嘅麵,係搶! 我同佢講我未食完,佢仲係搶我碗麵。旁邊有個男人都一齊鬧,話佢茶餐廳嘅服務!個收銀大媽仲要大罵我地,叫我地收聲!再者,此餐廳飲品淡而無味!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。4分享食到發火 Little Prince https://s.openrice.com/QrbT0a4KyW0檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐途徑堂食
印尼美食,一試難忘 峇里堂 2020-11-24以前成日去峇里餐廳食嘢,估唔到而家搖身一變,變咗間文青外型,打卡餐廳。店內不乏年輕人,佢地有熱戀男女,男男,女女,三五知己,好多拎住部相機嚟打卡。以前喺附近讀書,成日嚟食,依家喺附近工作,仲可以食返讀書時嘅回憶,味道仍然很好,很有印尼風味。我特別鐘意食牛筋腩金貝飯,d飯金黃色,係出面食唔到嘅味道,而且都係五十幾蚊,食快餐店都唔止啦!而家仲有鮮奶咖啡,都係加15蚊啫。以前食過很多印尼茶,論性價比,峇里堂真的很高,而且環境唔錯,地點又近地鐵站,實用面積又大,仲有落地玻璃(有彌敦道景)。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享印尼美食,一試難忘 峇里堂 https://s.openrice.com/QrbT0TXex00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食峇東牛肉金貝飯用餐途徑堂食