估唔到咁好味 漲格重慶老火鍋 2020-01-11湯底我唔感講完全無味精,但飯後唔會好口渴不停飲水,叫左黑松露同麻辣湯底,兩個都好香,麻辣辣度可以要微辣!當中最吸引係熊仔牛油,真係好得意店員服務態度我度得都算可以,其中我估一位係老闆,真係好貼心好nice,知我孕期中,都會問我怕唔怕太辣太刺激😍,讚食物份量我地人少都主要叫半份,份量都唔算好少👍🏻,絕對可以回頭再幫襯…查看更多+ 1以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享估唔到咁好味 漲格重慶老火鍋 https://s.openrice.com/QrbT0wNqt00檢舉 張貼 評分5味道5環境4服務5衛生4抵食用餐途徑堂食
支持小店 意粉角 2018-08-28喜歡的小店之一,服務很好,很美味太心急食,食到一半先記得影材料很足,開初睇樣份量好似有d小,但食落其實都夠飽的,仲有杯野飲價錢ok,唔貴環境都很整潔支持小店,會繼續幫襯支持…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享支持小店 意粉角 https://s.openrice.com/QrbT0mFCl00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食忌廉米形意粉$50用餐途徑外賣自取
ok 街坊美食無骨海南雞專門店 2018-08-28雞飯ok 的,我是由樓下食到而家開了樓上雞係ok 好食,但蒸餃子不是蒸的,是水煮,有點不似預期服務態度需改善,落單妹妹仔可能太忙,態度麻麻,問多兩句黑面,不是要笑,但用不着黑面的:)…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享ok 街坊美食無骨海南雞專門店 https://s.openrice.com/QrbT0ydgNW0檢舉 張貼 評分3味道3環境2服務3衛生3抵食用餐途徑外賣自取
普通水準 肥仔海南雞專門店 (順豐大廈) 2018-01-24很少會寫食評,引發今次寫食評,不是海南雞,雞不是十分出色,一入店坐下,由點菜到離開,光顧後感受最出色的應該是樓面兩位小姐,招牌黑面?東西再好食也不用輕視/不專重客人,我用不著比錢去睇黑面而普通的海南雞。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享普通水準 肥仔海南雞專門店 (順豐大廈) https://s.openrice.com/QrbT04pej00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務3衛生--抵食用餐途徑堂食