唔似潮州菜的潮州菜 陳鵬鵬潮汕菜館 2025-08-06從未食過一個咁難食嘅韭菜豬紅,係白烚碎上, 水窪冇落鹽冇味道, 第一次食咁嘅潮式 韭菜豬紅.今日是否今日是否廚房師傅轉咗?蝶蝶餸菜都好細碟, 生醃花甲完全好似食淨咁,得幾粒但呢間餐廳唔推介, 食物量很少,似一人份量。無下次。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享唔似潮州菜的潮州菜 陳鵬鵬潮汕菜館 https://s.openrice.com/QrbT0pz4kW0檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務3衛生1抵食用餐日期2025-08-06等候時間45 分鐘 (堂食)人均消費$150
留港銷費 快樂小羊火鍋料理 (銅鑼灣廣場一期) 2024-08-23黃金羊,牛小排, 豆腐 ,肉肉大碟而且擺盤精美,打咭一流,仲有蔬菜任食, 座位寬敞 ,招呼週到 ,唔使舟車勞動北上都食到 快樂小羊, 食完仲有100蚊券送, 地點方便,消遣及同朋友慶祝 最好。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享留港銷費 快樂小羊火鍋料理 (銅鑼灣廣場一期) https://s.openrice.com/QrbT0mHfM00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務4衛生--抵食推介美食羊羊大拼盤用餐途徑堂食
員工無禮貌 Grill n More 2016-09-11今午食-小時放題,食完第—碟已經來收錢,仲話得翻十五分鐘,她們不會錯,電腦入單不會錯,比她睇我剛影完食物張相上時間,我係只食左+五分鐘,她們仲話張相可以係之後影👿 ,後來我們才發她們對調了隣枱張單,但她們都無表示錯,全無禮貌!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享員工無禮貌 Grill n More https://s.openrice.com/QrbT0jLyK00檢舉 張貼 評分--味道--環境--服務--衛生--抵食用餐途徑堂食