不滿足的服務和食物 Munch Now 2019-03-26午餐嗌左佢個豬頸肉意粉,講真味道真係幾好的,但好無奈,佢一拎埋黎啲意粉用差一拎起,已經幾乎無曬本身以為係咪佢哋夾少咗,問過店員佢話就係得咁多~ 雖然佢哋可能主要做晚市,但係一間好嘅餐廳服務同食物都唔應該馬虎而且佢地既喇沙烏冬竟然仲用緊類似當當烏冬既麵質…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享不滿足的服務和食物 Munch Now https://s.openrice.com/QrbT0woCp00檢舉 張貼 評分--味道4環境2服務4衛生--抵食用餐途徑堂食
會再去既餐廳 家家泰國菜館 2018-05-11一直經過好想食終於去左,依間係我會想再去既餐廳,唔單止味道不錯,入面既員工我個人黎講幾中意,叫左個生菜包同埋芒果雞肉炒飯,佢生菜包可以全走辣好岩每,個炒飯都好正,芒果份量岩岩好…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享會再去既餐廳 家家泰國菜館 https://s.openrice.com/QrbT00Nek00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務4衛生4抵食用餐途徑堂食
合我口味的污糟包 每一天烘焙店 2018-05-11個人幾中意可可味(帶小小苦),依間污糟包幾岩我口味,唔太甜,不過個外皮食落有點太粉,無左丹麥酥原本個脆卜卜皮,加上可能cool 緊牙關係,覺得有點咬開,不過有衝動下次會試埋佢個綠茶味…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享合我口味的污糟包 每一天烘焙店 https://s.openrice.com/QrbT067ek00檢舉 張貼 評分4味道4環境4服務4衛生4抵食用餐途徑堂食
賣相很好食物質素就... Finding 2018-05-10一般般,比佢裝修吸引,價錢唔貴,四十幾五十包埋湯前菜嘢飲,食物賣相幾好,但係食物質素認真麻麻,除咗雞除熱辣辣,其他都係室溫,感覺吾新鮮,特別佢台式魯肉飯,魯汁帶酸,佢隻蛋酸酸硬硬地感覺好似放左好耐,唔知意為佢變變地…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享賣相很好食物質素就... Finding https://s.openrice.com/QrbT0gdGk00檢舉 張貼 評分3味道4環境3服務3衛生3抵食用餐途徑堂食
好用心的料理 玥滿屋 2018-02-23搵依間野都用左一段仔時間,佢係係租單車既鋪頭隔離,係門口睇餐牌時比佢無添加味精吸引就入左佢!食左佢地既lunch set賣相不錯,而且味道適中!試左佢芝士磨茹釀雞翼,雖然要$72,但因為佢地既用心感覺好值意粉既汁都好濃郁,真材實料的感覺!另外既葡國雞扒縲絲粉都很好,如果無食錯佢上面既雞扒,係店主係先分開煎完再去焗!好用心!就連佢既餐牌都係自己用卡紙整落去下次一定要試下佢紫薯西多同埋阿女三文治!支持!加油呀一家四口!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好用心的料理 玥滿屋 https://s.openrice.com/QrbT07uuj00檢舉 張貼 評分5味道3環境5服務5衛生4抵食推介美食芝士磨茹釀雞翼$72用餐途徑堂食
服務👎🏼👎🏼👎🏼 euro go go 2016-12-20一入去就行左去室外既用餐區(唔係禁煙,而且廚房既抽風設備非常嘈吵),我地決定入翻室內坐,坐之前問左問個侍應係米坐得,洗吾洗出去等,佢彩都無彩我我地之後坐底左,諗左一陣食咩之後,竟然另一個侍應叫我地「重新」等過,一係坐翻出去(語氣真係..),我地最後決定離開。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務👎🏼👎🏼👎🏼 euro go go https://s.openrice.com/QrbT0Louf00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食
一定吾會再去 Go Dutch Cafe 2015-03-11服務態度其實不錯 但係...野食真係好吾掂 個黑椒雞扒意粉 簡直...d汁得個辣字無黑椒味 汁仲又勁稀 食茶記無咁嬲 仲有係dinner set加多十蚊嗌個個咩蜜糖紅茶 難飲到....................最不滿既係...原來間cafe係「不禁煙」仲有埋煙灰缸比人用比錢食個dinner姐 無話係食二手煙我覺得應該要考慮埋其他客人一句講曬完全失望 吾會再去…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享一定吾會再去 Go Dutch Cafe https://s.openrice.com/QrbT0UXub00檢舉 張貼 評分--味道--環境--服務--衛生--抵食用餐途徑堂食
不錯( ´ ▽ ` )ノ 加勒比海餐廳 2013-12-02地方幾舒服 叫左碟忌廉汁娜威煙三文魚意粉同玫瑰紅茶 茶味一般般 感覺玫瑰味係溝出黎 如果用新鮮玫瑰花沖仲正(´・_・')意粉個汁個人幾中意 如果再傑d濃d就仲好(・_・;…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享不錯( ´ ▽ ` )ノ 加勒比海餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0IPqZ00檢舉 張貼 評分3味道4環境3服務3衛生3抵食用餐途徑堂食人均消費$50