難得搵到好食拉麵 阿久根和牛拉麵屋 2021-03-21橫街裏面嘅綠洲小店,拉麵店門口掛滿許願牌,膽粗粗入去試吓,估唔到有驚喜試咗佢餐單特別Menu嘅牛肩胛黑蒜油拉麵拉麵麵質適中,湯底不會過鹹,牛肩胛仲燒得好香比起好多所謂米之蓮好味…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享難得搵到好食拉麵 阿久根和牛拉麵屋 https://s.openrice.com/QrbT0VsKy00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
就算planA 冇咗 都唔好揀呢間做你嘅planB Plan B Cafe 2021-03-21好有淘寶感嘅餐廳 衛生程度欠佳 上碟嘅時候碟邊 茶壺充滿指模 Caramel Latte 咖啡無味 仲要加料 don’t expect you could have a good coffee here Green All day breakfast 塊多士勁寒酸 蕃茄煎都唔煎下 牛油果又壞嘅 咁嘅嘢都可以拎上枱俾人食冬陰功蝦意粉 嚟到個賣相已經覺得唔靚 食落都唔覺得係冬陰功味 好似茄汁意粉咁 蘑菇已經變壞 冇一樣嘢係好食嘅 最緊要就係嘢食已變壞廚房嘅人都唔識 真係唔使去…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享就算planA 冇咗 都唔好揀呢間做你嘅planB Plan B Cafe https://s.openrice.com/QrbT0p7ey00檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐途徑堂食
不知所謂的泰國菜 金泰屋 2019-04-11真係未食過咁難食嘅青咖喱, 水汪汪嘅配料都唔多粒, 得果幾條雪藏雞扒切出黎嘅幼雞絲, 其實咁嘅quality 真係唔好賣依個item 好過, 配個唔熱嘅白飯酸辣鳳爪沙律,賣相無野,不過好淡,又唔酸又唔辣菠蘿炒飯就正常東涌還有其他更好嘅選擇…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享不知所謂的泰國菜 金泰屋 https://s.openrice.com/QrbT0ncGp00檢舉 張貼 評分--味道3環境2服務2衛生--抵食用餐途徑堂食