舒服又好味 8Five2 Restobar 2020-05-16晚上飲嘢傾偈聚腳點,有特色而且nice服務,可坐indoor or outdoor.食物質素非常好,酒類多選擇.傾到晚上兩點才離開,朋友都喜歡,有水煙服務,有此特別。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享舒服又好味 8Five2 Restobar https://s.openrice.com/QrbT0z6SS00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食推介美食Buffalo Chicken Nachos用餐途徑堂食
食物方面及環境都可以 Flames (海濱匯) 2020-05-16:(但服務很有問題,不斷趕客,客人未食完,但不斷要求收走食物而且趕上甜品,感覺太差⋯⋯而且地點太遍,出入都要的士。雖然食物質素都ok, 但價錢貴,三人行食普通西餐食物也over$800, 感覺唔抵!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享食物方面及環境都可以 Flames (海濱匯) https://s.openrice.com/QrbT0wSuu00檢舉 張貼 評分--味道5環境3服務5衛生--抵食推介美食香草蕃茄汁燴牛面肉扁意粉用餐途徑堂食
打邊爐最佳之選 新東榮火鍋私房菜館 2019-06-11有驚喜之地,湯底味道好,皮蛋及麻辣鴛鴦鍋底非常足料。海鮮新鮮爽口!從來沒有想過隨便進入一間都可找到有誠意的店家!而且地方整潔,食物質素與服務態度也非常不滿意,價錢公道合理,一定再encore!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享打邊爐最佳之選 新東榮火鍋私房菜館 https://s.openrice.com/QrbT00e0q00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐日期2019-06-11用餐途徑堂食用餐時段晚餐
有誠意 樂翠園太子小廚餐廳 2018-08-18朋友介紹,第一去食呢間嘢,感覺係一間用心經營嘅食店,每個菜式可以食得出唔係是但做出來搵錢嗰隻..........海鮮非常新鮮、小炒惹味、湯類是真材實料!價錢公道,食物質素好,原本冇諗過會有任何驚喜,但食咗聖子、炒蟹、瀨尿蝦....海鮮類食物爽囗新鮮;豬手炸得非常趣囗,而且不油膩;咕嚕肉外脆內院酸甜度適中。仲有個湯,雖然今晚冇豬肺湯,咁就一於竹絲雞燉螺頭花膠湯,真材實料,真係好🉐️店舖環境偏小,晩飯小聚合適,同三五好友聚會係一個非常正嘅地方!…查看更多+ 8以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享有誠意 樂翠園太子小廚餐廳 https://s.openrice.com/QrbT0gyMNW0檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食