無講到咁好 品味 2025-09-19我叫左pork belly , 個面包幾好食, 唔硬、 但可惜我完全食唔到有肉同埋好似話有炸豬皮, 但我真係食唔出, d 肝醬太多, 但又唔係幾好食, 真係太小餡、 82 蚊真係唔多值, 加左杯18 蚊既咖啡, 都係一般…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享無講到咁好 品味 https://s.openrice.com/QrbT0juPU00檢舉 張貼 評分2味道5環境5服務4衛生2抵食用餐途徑堂食
值得比加一既小店 Vision 8 2025-02-19去開附近,無意中搵到呢間小店,見大家個評語都唔錯,於是入去試吓。牛油用安佳牛油,包又熱, 食物好味,食得出係有誠意製造。最值得讚就係佢真係等客人食完先收食物,並唔係趕住要交枱俾佢收食物,又不停加水,亦都表現出唔介意客人慢慢飲埋杯餐茶, 同埋佢真係等你食物食完,先問你飲乜嘢,成件事覺得不得不講,好自在舒服, 其實我覺得依啲係好加分,可能客人只係坐多5分鐘就會走,但係成個感覺覺得自己係被welcome,下次去開嗰度都會再食呢間店舖👍🏻👍🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享值得比加一既小店 Vision 8 https://s.openrice.com/QrbT0XLHQ00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
用餐體驗好好 三分熟.菊志 2024-10-12今日係我女朋友生日,去咗依間餐廳度試吓佢個鐵板燒,我哋叫咗佢598個套餐,初頭入到去可能我哋比較早,得我哋一台客,就比較拘謹,因為啲Staff好多,但係食食吓開始多啲客人,就覺得佢咁多Staff,就真係做到好完善嘅服務。我覺得佢食材好新鮮, Chef好好笑容,有介紹食材,因為我女朋友唔係好食蔥,佢刻意將炒飯分開,一碗有蔥一碗蔥,真係好細心,同埋又同佢講生日快樂, 最後仲送上生日蛋糕,支蠟燭個心係會識得燃燒,有火花,都幾驚喜,雖然唔係住附近,但係都覺得有機會會再幫襯。用心小店like…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享用餐體驗好好 三分熟.菊志 https://s.openrice.com/QrbT0YLDN00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食人均消費$800 (晚餐)慶祝紀念生日
傳統既味道 通記麵食專家 2024-01-12喺我大學做暑期工,已經開始食依間舖頭相隔10幾年,今日再去食,味道依然咁好味,叫咗牛腩牛丸河粉,雖然有啲麵店價錢會平啲,但係食得出真係真材實料好好味,希望佢長做長有…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享傳統既味道 通記麵食專家 https://s.openrice.com/QrbT0REPF00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
差左比起上手 東哥燒鵝專門店 2023-12-20其實我住附近, 之前都有去上址食燒味, 次次去個事頭婆都即刻遞上例湯,非常好禮貌, 所以間唔中都有去食燒味瀨岩岩星期日1 點幾去到, 已經無燒鴨, 咁我地就叫燒鵝x 燒瀨, 燒鵝燒肉瀨。 一碟係燒鵝係完全無肉,食皮同骨, 好彩另一碟有肉, 我女朋友比左d 我食燒肉係好脆, x燒就麻麻地因為餐牌寫明係餐, 底下係寫明免費送餐湯, 熱飲, 凍飲加3 蚊, 食食下, 我地同個女侍應講想叫野飲, 因為落單個時佢又無問飲湯定野飲, 咁我地咪叫佢, 佢竟然完全唔使諗就話我地唔係餐, 我比番個餐牌佢, 我話你依度寫係餐, 佢就話熱飲要加3 蚊, 我話咁算啦, 你比湯我可能無比較無傷害, 以前個事頭婆真係超nice, 但之後都比我發現依個都係事頭婆真係唔會再幫襯, 想食燒味, 我會去第二度…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享差左比起上手 東哥燒鵝專門店 https://s.openrice.com/QrbT0HcfF00檢舉 張貼 評分3味道3環境1服務2衛生3抵食用餐途徑堂食
希望個老闆睇到 夾餸 2023-08-28最失敗係我無comment 就幫襯, 因為價錢相宜, 正常都唔好太多要求, 諗住求其食左就算一間餐廳最基本係食物夠熱依間鋪無論飯同餸都唔熱, 真係太差個湯因為凍, 直情飲落有d 腥我係星期一12:30左右peak hour 買, 都竟然可以咁既溫度…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享希望個老闆睇到 夾餸 https://s.openrice.com/QrbT0ASybW0檢舉 張貼 評分1味道4環境4服務4衛生1抵食用餐途徑堂食
外賣生餃 蒲公英和牛專門店 2023-05-07第一次幫襯,見網上好多好評最尾買左白菜韮菜厚皮15 隻, 60 蚊皮係幾好, 但肉真係得勁小, 我覺得深水埗既3x 蚊鬆餃子同佢差唔多到我覺得整體唔難食但唔出色, 諗唔到食咩可以一試…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享外賣生餃 蒲公英和牛專門店 https://s.openrice.com/QrbT0fcv900檢舉 張貼 評分3味道5環境5服務5衛生2抵食用餐日期2023-05-06用餐途徑堂食人均消費$30
老鋪 上海豆漿大王 2020-10-16依間鋪十幾年前已經存在, 有時突然諗起想食酸辣湯先會去屯門依個地方係無咩好味既上海店門口呀姐講野無尾音,雖然明知依d 鋪唔會有服務, 但真係有d 粗魯。基於去食既時間好尷尬, 怕食太多, 食唔落晚飯,所以只叫左雞翼同酸辣湯價錢抵, 酸辣湯入面有豬紅,木耳絲, 筍等今次味精較多, 返到屋企好口乾雞翼正…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享老鋪 上海豆漿大王 https://s.openrice.com/QrbT0i8Ww00檢舉 張貼 評分3味道3環境3服務2衛生5抵食用餐途徑堂食
失望 德國餐廳 (寶怡花園) 2020-10-04係外賣平台叫依間餐廳自取準時去到, 叫有幾張單都執緊等下都正常但等候時間, 望到執餐呀姐好似high 大左咁,將d 餐係袋度擺入擺出, 唔知做咩口罩拉上拉落, ,又摸下個口罩,真係鄧堂食客人擔心, 佢依d 動作真係不停重重複因為出餐次序有問題,所有野食凍曬打開牛扒個盒, 十安士, 應該有3安全全部肥膏, 做生意咁樣真係唔得好耐以前係何福堂食, 真係覺得唔錯今日再幫襯無論衛生, 出餐, 食物質素好一般:(…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享失望 德國餐廳 (寶怡花園) https://s.openrice.com/QrbT0GLmw00檢舉 張貼 評分1味道3環境3服務1衛生3抵食用餐途徑堂食
有驚喜 好德來小籠包店 2020-08-29我初頭以為比較殘舊既老店去到鋪頭, 發覺每個職員都好有禮貌, 好值得讚美, 同埋鋪面清潔乾淨其實仲有叫酸辣湯, 雞絲湯面感覺無咩味精, 味道中上4 樣野合共210不過雞絲湯面係霸王山莊咁好食我係霸王山莊常客值得encore…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享有驚喜 好德來小籠包店 https://s.openrice.com/QrbT0ezkSW0檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生4抵食推介美食小籠包子用餐途徑堂食