冷冷的外賣腸粉 洪記粥品 (將軍澳廣場) 2024-06-10晚上想吃粥品,配上腸粉作晚餐。到粥店買外賣,發覺很多人在店外等候。我點好外賣,乖乖的在外等待。店內人手不足,很多人催單,又有漏單情況。四十分鐘後,我的外賣到了,我滿心歡喜回家。回家吃時才發現腸粉完全不熱,打電話到店問過,他們說用了膠兜之後會有此情況。吓,我話真的毫無溫度,店說正常。各位,自行判斷是否正常?…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享冷冷的外賣腸粉 洪記粥品 (將軍澳廣場) https://s.openrice.com/QrbT0xWfK00檢舉 張貼 評分--味道3環境1服務1衛生--抵食用餐途徑外賣自取
失望之選 朗廚坊 2013-10-14$65 的嘉士伯生啤,$38的檸樂。 未計加一,錢不算便宜,希望服務食物質素可以。由鄉音waitress serve, 錯單,倒瀉汁,落漏單,唔認錯,服務九流。印尼炒飯,雞翼涷到雪櫃拿出來。漢堡包夾住蕃茄芝士同漢堡扒,一D汁都冇,肉又乾爭爭,麥當勞一定好食過佢!勿做水魚!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享失望之選 朗廚坊 https://s.openrice.com/QrbT0QNqZ00檢舉 macywong100 諗住聖誕靜靜地食下聖誕大餐, 未試過食的野食咁難食, 仲衰過快餐店, 正常水準都沒有。火雞及三文魚冇味, 扒切唔開, 鴨胸超鞋, 馬卡龍好硬, 連面包凍冰冰。仲要收成六百元。太差, 咁少人去都做得咁差!2013-12-25 回覆 張貼 評分2味道5環境1服務4衛生1抵食用餐途徑堂食人均消費$95 (下午茶)