生日宴 HUSO 2025-07-21是日慶祝生日,Dinner Set 非常豐富。前菜選擇好多,除左靚樣味道亦唔錯。海鮮湯嘅鹹鮮味香濃,配面包食唔錯。Main 叫左signature 烤雞、鴨腿、豬扒,waiter 每款都講述產地同做法值得一讚,特別烤雞淋上rum 酒白味豐富哂成個層次,成餐食得好開心。下次約會會再黎食…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享生日宴 HUSO https://s.openrice.com/QrbT02v9T00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食人均消費$500 (晚餐)
長腳蟹偷工減料!! 明星海鮮酒家 2019-11-07一句講哂,睇圖!!Menu 上寫「 $188/斤係只限清蒸,其他食法加$100」咁我地原先睇到呢句都冇問題,因一心想清蒸。.⚠️但原來清蒸【原隻】上仍然加100蚊⚠️.唔想蝕比佢咁就被迫【斬件】上!但係明顯少左一隻蟹鉗!同埋4舊較位!!呢隻同我講4.6斤?? 咁中間較位一定唔只4舊!!.同埋我叫菜苖!比白菜仔我???d 灰衫職員仲要一口咬定一定係【菜苗】!.叫左一碗白飯又唔比,等左成十分鐘,見住佢廚房出左一碗白飯咪提佢,話我地都等左10分鐘未上,灰衫肥女人話煮緊🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️我地話我地明明見住你拎左碗白飯出黎,你地白飯一碗一碗煮架?.食到成吐氣,下次?不了…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享長腳蟹偷工減料!! 明星海鮮酒家 https://s.openrice.com/QrbT0xies00檢舉 張貼 評分2味道2環境1服務1衛生1抵食用餐途徑堂食
目前食過最難食 九份飽 (蜆殼街) 2019-04-22星期一4月8號因係附近返工,見佢4月4號開張後都幾多人幫襯,所以就去左食,一試,簡直即刻可上2019年伏店list 中佔一席之地芋圓本人係極之鐘意,所以見到menu 上有,必點點之竟然係中大伏唔知佢係咪浸成十幾廿個鐘,外皮竟然浸到爛哂係真係爛哂🙄🙄🙄🙄🙄自問係試過港九新界十多間賣芋圓既,什至係大陸食過,都冇試過見到咁🙄🙄🙄🙄蛋餅,成三十蚊,但係薄到喊出黎,仲要強制性配辣醬?你賣返30TWD 我都覺得唔值囉滷肉飯,睇過某雜誌訪問,話個汁熬左4個鐘?上菜果下係覺得幾唔錯,點知一食,完全唔夠入味炸雞仲叫食得落,但就普通到冇得再普通其實仲叫左杯珍奶飲,不過冇影相,因為前面果d 已經極難食,不過估唔到杯珍奶仲要加多腳!d 珍珠仲差過連鎖茶飲舖果d !!! 又爛又粉!!! 3啖後,我放棄左成杯…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享目前食過最難食 九份飽 (蜆殼街) https://s.openrice.com/QrbT0Neup00檢舉 MMMMMMMMM 呢間係假野!大陸人偷咗人配方抄台灣「阿原來了」!2019-12-09 回覆 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐日期2019-04-08等候時間5 分鐘 (堂食)用餐時段晚餐
まずい丼 (難吃) スーパー丼 (駱克道) 2017-07-14まずい係日文既"難吃"我覺得間舖名唔應該叫"スーパー丼", 應該叫"不味い丼"好似之前有間粉面舖都叫"好難X牛肉麵"尋日黎到, 男朋友叫左自選飯(大トロ、うに、サーモンハラミ)我叫左黑松露和牛丼. 先講黑松露和牛丼, 個黑松露真係......得果一點點...而且味道唔香, 要放到近鼻1CM先聞到囉....D和牛數量上係多, 但只係食到第3塊就冇汁變乾身....乜和牛質素咁差咩男朋友個自選飯直頭慘到想退貨, 入口即溶? 冇。 肉質? 只可以講入到口。刀功? 勁啊! 三文魚腩係薄切三小塊架)))))價錢? 份量咁小家兩碗得個名既日本野連加一成700蚊囉仲有個男WAITER 反應更加係一流, 因為碗飯個大トロ睇落唔似係トロ, 所以問個WAITER 想CONFIRM返啦.佢竟然係答我: "我唔太清楚啊, 要你自己睇啦"我地即刻黑人問號+白眼你都好意思答得出啦記得門口張請人貼住話要識日文, 呢D 明顯係學日文但唔學習埋日本文化既人…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享まずい丼 (難吃) スーパー丼 (駱克道) https://s.openrice.com/QrbT0zP0LW0檢舉 張貼 評分1味道3環境1服務3衛生1抵食用餐日期2017-07-13等候時間5 分鐘 (堂食)人均消費$350