😋推薦心太軟,芒果椰皇 雪媽糖水鋪 2025-06-10平民同時實惠嘅價錢可以食到心太軟,大約五十幾蚊,即叫即焗,外賣到手仲係熱嘅:)如果考慮性價比可以試下椰皇,椰皇系列嘅價錢畀其他店平,實際上椰皇嘅款式選擇都多,自己食過芒果爆珠唔錯,老闆推薦椰皇燉百利甜酒,但我次次要叫都冇曬,有機會食客可以嘗試下老闆具有人情味,帶有街坊味道嘅店舖,自己街坊返嚟食過幾次…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享😋推薦心太軟,芒果椰皇 雪媽糖水鋪 https://s.openrice.com/QrbT02y8k00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生5抵食推介美食朱古力心太軟配雪糕椰皇燉百利甜酒用餐日期2025-06-10等候時間15 分鐘 (堂食)人均消費$70 (晚餐)
服務態度極差 泓一拉麵 2024-11-2929/11/2024晚上光顧,當值樓面態度極差。入到去見到有兩個位我同樓面講聲「我坐哩到」,店當態度好惡咁同我講「幾多位呀」,仲要用神眼掘住我,我心諗我得罪你乜野。 入到店無人講歡迎光臨﹑走唔無人講多謝再見,當客人透明咁,本身已經刷新左我對日本拉面店既認知,但我自己都無好在意。但再結合埋咁惡劣既服務態度就完全唔掂,客人泥幫襯唔代表要受氣 。店舖人氣高拉面係唔錯,但咁基本服務態度連一句溝通都可以做得咁差要人投訴,係令人非常錯愕同失望,同店舖格調同背景極違和,讓人覺得不被專重,已經唔係純粹服務問題。唔知道係唔係果別店員一個人問題,定本身店舖前線training有問題,因為其他店員見到但無出聲,同時其他店都一樣唔會打招呼當人透明,令人失望。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務態度極差 泓一拉麵 https://s.openrice.com/QrbT0I7jO00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食