員工勁冇禮貌 米亭 2021-04-20一開門企喺門口,諗住等員工安排入座。等咗30秒冇人理會,但係明顯見到兩位員工望到我。咁唔緊要我就開聲,講咗句唔好意思,兩位員工繼續無視,都幾肯定佢係睇到,然後特登唔理。其實如果打開門做生意,希望員工質素會正常啲。如果係唔歡迎客人嘅話,不如唔好開門。 我唔係要求啲咩熱烈歡迎,只係想可以企咁耐會安排一下入座。試諗吓你去食嘢俾人當透明人係咩感受,少少禮貌都冇唔知係點樣培訓員工。真係失望至極。希望會有改善。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享員工勁冇禮貌 米亭 https://s.openrice.com/QrbT0dF8y00檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐途徑堂食
店員十分無手尾 獨 ‧ 火鍋撚 2020-06-13吃的時候當時是下雨天,店員安排我們坐門口,關門時有冷氣。然而,店員一直出出入入,但開了門就不關門......一直開門又不關門,這個情況持續了十三次,吃得十分之不舒服,簡直離譜至極..... 食物質素不錯,湯底好喝,但食物份量偏少。$198海鮮鍋,牛肉只得幾小塊,一隻蝦,兩條魷魚,兩條蟹柳,兩隻蠔。蔬菜的菜心只有兩條。整體質素是不錯,但是未免份量太少,價錢過於偏高,差不多$200只有這樣的東西算是很不抵食。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享店員十分無手尾 獨 ‧ 火鍋撚 https://s.openrice.com/QrbT03ZGv00檢舉 CLHRV 我也試過啊!上次吃的時候也是下雨天,店員一直在門口出出入入又不關門,很多雨粉打在我身上!完全是一個不好的體驗啊!2020-06-20 回覆 張貼 評分4味道2環境1服務4衛生1抵食用餐途徑堂食
好普通 麵麵 2020-06-13魚湯超級普通,魚麵口感很奇怪,彈得十分奇怪,像吃芋絲一樣。旁邊的小菜更加不值一提,看餐牌中有三款小菜,看起來很豐富吧。殊不知「無一樣擺得落口」。看餐牌說魚湯熬製了9小時我還以為十分利害,怎料也是一個很普通的魚湯$30、40的貨式竟然賣了個雙倍價錢簡直是離譜。侍應員一開始指示我們去坐最角落的桌子然後那個地方被太陽直接照射着請問如何安心進食,整個背脊都被曬到十分之熱,幸好他們態度好,要求換座位也沒有問題。另外餐廳服務員嚴重不足明明裏面有很多座位還要我們大概十個人站在門口不知道在等什麼最後結帳時更加是大排長龍,說穿了就是效率低。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享好普通 麵麵 https://s.openrice.com/QrbT0kpCv00檢舉 CLHRV 對!難聽一點就只是一碗普通的味精湯。。。難以言喻 2020-06-20 回覆 張貼 評分--味道3環境4服務5衛生--抵食推介美食沒有用餐途徑堂食
極差服務態度,又難食 Lucy Coffee N Food 2020-01-14差態度差到好似得罪佢全家咁完全唔想服務你 咁唔想做就不如執咗佢全程黑面 好似入去幫襯係得罪佢咁蛋糕款式唔多 價錢偏貴 唔係太好食可以話係難食 地方太細 坐得唔係好舒適茶就ok …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。9分享極差服務態度,又難食 Lucy Coffee N Food https://s.openrice.com/QrbT0BeWt00檢舉 PrinceEd Can’t agree more..... 一入門口某女店員就黑口黑面完全upset 晒total dining experience 2020-04-26 回覆 張貼 評分--味道3環境1服務5衛生--抵食用餐途徑堂食