無骨海南雞 土司工坊 (PopCorn 1) 2024-12-13叫咗兩碗無骨海南雞喇沙,但係兩碗都有成隻雞翼,點樣去叫無骨海南雞呢?問職員,我話成隻雞翼喎?!佢話佢地係咁,底下會係有肉。。。喇沙湯不過不失,米線好淋,塊魚片好唔掂。。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享無骨海南雞 土司工坊 (PopCorn 1) https://s.openrice.com/QrbT02yMi00檢舉 張貼 評分2味道3環境3服務2衛生2抵食用餐途徑堂食
全部鱔稿?? 初心 2024-09-01見到食評幾好就嚟呢度任食雞煲打邊爐,首先黎左幾碟小食,碟炸魚淨係得骨🤷🏻♀️ 蝦多士好油。好耐無雞煲,好期待,但係嚟到個雞煲唔似平時嗰d咁有鑊氣,望落去似屋企就咁煮,食落去味道真係一般。食完雞煲就打邊爐,要咗個豬骨湯底,嚟咗一盤海鮮,蝦竟然咁可憐每人得一隻🙄。個豬骨湯底勁重味精!!一食條脷就已經麻痺左!!牛肉得一款,話就話係肥牛,但一d油脂都冇,引鞋又冇牛味,仲要好薄。。個手打牛丸好似茶樓牛肉球咁,發到好大粒。個龍躉柳,一咬落去成口魚鱗!!!個蜆食落去好潺。。。基本上冇一樣嘢好食,海鮮就得個少少,仲要冇得添食。。。三百幾蚊又唔係平,去大將任食好過,食到我懷疑人生🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️…查看更多+ 1以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。3分享全部鱔稿?? 初心 https://s.openrice.com/QrbT0AKrM00檢舉 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生1抵食推介美食沒有野值得食用餐途徑堂食
燶左又有骨既漢堡 Burger Republic 2024-04-24叫左一個classic cheese burger 外賣,一打開見到塊肉又黑又乾已經唔開胃,七八十蚊一個burger無諗過會咁樣。食既時候不停有碎骨,好彩無傷到d牙。第一次食burger遇到咁多碎骨🤷🏻♀️。。。塊肉真係比較乾。。 一d 肉汁都無。。 見openrice咁多good comments 唔通係我唔好彩?…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享燶左又有骨既漢堡 Burger Republic https://s.openrice.com/QrbT0kSjI00檢舉 張貼 評分2味道4環境4服務4衛生1抵食用餐途徑堂食
糊仔飯卷 93친구식당 (親古食堂) 2024-02-20叫咗明太子蟹肉飯卷外賣返屋企食,點知一打開已經覺得唔對路。。一食落口d 飯濕到糊仔咁。。其實店主煮完煲飯都應該會知落得太多水,點解仲可以賣俾人食呢🤷🏻♀️ 最後食左d餸,無食d 飯, 幾十蚊咁就晒左。。。…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。2分享糊仔飯卷 93친구식당 (親古食堂) https://s.openrice.com/QrbT0DmDH00檢舉 mandon147 同意,啲飯好濕2024-04-09 回覆 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生3抵食用餐途徑堂食
難食個茶記既貴價大排檔 DPD大牌檔 2021-07-01星期六做完運動好肚餓,行過見到依間餐廳都幾靚仔,網上食評唔錯,就諗住試下,點知真係中曬伏。。。。😅😅😅叫咗一碗檳城海鮮喇沙湯麵,一碟咖喱牛肉飯。咖喱牛肉飯味道平平,無咖喱香,大家樂/大快活比佢好食。碗喇沙湯麵一d香味都無,無海鮮味,無椰奶香,仲要超咸,真係未試過咁唔好食既喇沙,咁惹味既都可以令人無食慾🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ 油麵多過米粉好多,而油麵質地太粉淋,麵質好差。為咗唔好令我地二人心情更差,無再叫飲品,去cafe好過。$98 一碗粉,仲要加一 🤮🤮🤮👎🏻👎🏻👎🏻p.s. 上載唔到相…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享難食個茶記既貴價大排檔 DPD大牌檔 https://s.openrice.com/QrbT0B0az00檢舉 張貼 評分1味道4環境3服務4衛生1抵食用餐日期2021-06-26用餐途徑堂食
終於試了 廣成冰室 2009-06-19有個同事差不多一星期食4日, 見佢話咁好食, 米試下囉 ~ 佢話會爆多人, 驚要分開坐, 但唔知係米落雨o既關係, 唔爆喎 ~ 我地一行5個人都可以一齊坐 ~叫o左個茶餐, 5min就有得食.牛肉通, 第一次食有薑絲o既通 ~ 牛肉一睇就知唔掂, 用梳打粉"拿"到紅曬, 淋曬...... 湯底就ok ~蛋治, 蛋生生地幾好食, 唔知o個陣'籮味''係米特色呢.... 凍鴦, 唔夠啡味, 比較水....…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享終於試了 廣成冰室 https://s.openrice.com/QrbT00PWU00檢舉 張貼 評分3味道4環境4服務4衛生4抵食推介美食蛋治用餐日期2009-06-19人均消費$24 (午餐)