服務勝於一切 Three on Canton 2019-11-11第N次黎 three on canton 食buffet 食物款式多就唔洗多講今期做牛,和牛,斧頭扒超正今次想講服務真係好好所有職員都好好笑容訂座時,有講明有人生日Buffet 時段幫我地上左一個朱古力寫碟,跟左心太軟同雪糕真係覺得好好!一萬個like👍👍👍👍👍…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享服務勝於一切 Three on Canton https://s.openrice.com/QrbT0BjKs00檢舉 張貼 評分--味道5環境5服務5衛生--抵食用餐途徑堂食
和牛宴 Three on Canton 2019-09-30今次輪到仔仔生日,黎食牛宴和牛香嫩,有燒和牛,和牛壽司仲有斧頭扒另外仲有次次都有食既生蠔,片皮鴨,鵝肝!缺一不可另外職員超好!知道我仔仔生日,仲準備左個心太軟比我地吹蠟燭食多幾次都唔厭多! 不愧為best buffet!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享和牛宴 Three on Canton https://s.openrice.com/QrbT0wq0s00檢舉 張貼 評分5味道5環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
垃圾中垃圾 金糖滿屋 2019-03-02第一次寫負評B仔搬左,咁岩又見到呢間野諗住一試叫左一份辣雞翼尖,薑汁芋圓小丸子,芒果女皇點知賣相差都算辣雞翼尖有勁多辣椒仔,但可以一啲辣味都冇薑汁淡到不能再淡芋圓咬落口,一口都係粉!芒果女皇就好似冇味既芒果汁咁仲要收我$50…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享垃圾中垃圾 金糖滿屋 https://s.openrice.com/QrbT0WhCo00檢舉 張貼 評分--味道3環境2服務3衛生1抵食用餐途徑外賣自取人均消費$50 (宵夜)